IZVIRNO SPOROČILO: zimska
Meni je pa prav grozno danes. Ne vem al vreme, al dejstvo, da sem že 3 dni skoz sama, doma in notri (no enkrat sem šla vmes na krajši sprehod).
Prav utesnjeno se počutim, v glavi mi špona, nabija. Šla bi nekam vsaj za pol ure, čist sama. Moj pa že 2 dni samo feštari okol. Najprej bratranec dobil otroka, včeraj je imel sodelovec RD... Pride samo še spat. Meni se pa že mešaaaa!!!
Mah nč, grem se zakopat v cune (delat), da ne bo še slabše in še jaz ne pokasiram kakšne D. (mam filing da res nisem daleč od tega
)
Zimska - a nisi ti tista, ki si govorila, da nimaš nikogar blizu in bi bila vesela da ti malega nekdo vsaj za 2 uri prevzame?
Kaj pa kakšne prijateljice? Nimaš nikogar blizu, da bi šla malo na obisk, da malo spremeniš okolje? Verjemi, da ti bo boljše, samo da malo greš kam.. Meni včlasih tud postane tečno skoz bit doma (ko sva itak nonstop same), pa grem malo v kakšen večji trgovski center, se dobim s kakšno kolegico..Pa imam enih 25 km vožnje.. In ko pridem domov imam dovolj letanja za 1 teden

A imaš avto? Pelji se nekam! No, pa k meni hodi mama 1x na tedn recimo, pa včasih sestra..
Najdi si kakšen hobi kot recimo aerobika, al pa kaj podobnega, pa boš 2x na teden tam, čisto sama, boš spoznala nove ljudi..Imaš kako možnost tam pri vas?
Mene spravi v dobro voljo muzika recimo..Si dam gor kake žive komade, jaz takoj postanem boljše volje, mali pa je muzika tud všeč, se vedno smeji zraven, tudi ko ji pojem
Če pa nič od tega ne velja, pa pridi k meni v Sladki Vrh, madona! Sej je samo 125 km razlike