IZVIRNO SPOROČILO: kamilija
Hej!
Šele zdaj opazila tale forum starši čvekamo . Tudi moja mala je juliljka 2008.
Se vam lahko pridružim?
lp
Hojla,
kamilija, lepo pozdravljena in dobrodosla v nasi druzbi!
gr, bravo za pogum! Zdaj pa ma noht, da zablesti in te neha bolet. Nujno! ASAP
Tinky, pridna si, ko nas takole obvescas o
lunici in Lukcu. In thank God za boljse novice!

za novi nosecki,
lex. Pri nas na soli so pa kar 4 sveze nosece & to vse v tretje. Lepo skrbijo za povisanje natalitete, a ne?
glugluglu, jaz vidim, da ti je racunalo tole dodalo: 990066] brihta brihtasta, racunalnik ...
Vau,
kamilija, tvoja pupa je pa orng bejba! Ze od starta naprej.
, populis, a ti bos kar tkole mimo nas rihtala zveze al kako? Hm, ne vem, ne vem, ce bo slo tak zlahka ... Da bo "furala safr" - ta je svetovna ---- iz kje si jo potegnila?
mirjam, zal ti ne morem pomagati glede kakca, zihr ti bo pa kaksna nasa cveka. Zeleno naj bi pomenilo lakoto ali krcke, baje, a ocitno ni zmeraj tko. Aha, vidim, da je ze
lex odgovorila. In tocno v tej smeri ---- k, da bi si brali misli. Sluz? No idea.
lex, ti si zdaj kar odpocij, saj si zasluzis time off
Almera uzivajte v Bovcu. Mi jo bomo tud nekam mahnili, ta mala praznuje mini r. d. - 4 mesece

Samo se se nismo odlocili, kam nas bo zanesla pot ... v Bovec najbrz ne ... saj ves, grozljivi ovinki, ki mami zdelajo tu mac!
Glede
cevljev s peto - jaz jih imam zelo rada, ampak so mi pa ful fajn tud kaksne supergice, slapice, japanke ipd. Imam pa sicer peto max 8 cm, ker sem visoka 175 in bi se pocutila kot velblod, ce bi bilo vec. Me pa prav zanima, v katere ceveljce bi bila zdaj sploh sposobna zlest, glede na to, da se mi je nekam povecala noga (kot smo ze debatirale, da se je velikim zgodilo). Zadnjic na krstu sem obula ene sexy skornje na spicko in je kar slo. No, saj bo.