Ocitno ti gre pisanje bolje od branja...ker ce ne, bi si lahko v mojih postih lepo prebrala, da sem napisala da se nekaj tebe osebno ne tice ampak ljudi s podobnimi prosnjami in pa lahko bi si tudi prebrala kaj se tice tebe osebno. Oboje sem lepo locila...
Pri
27 letih prosis na forumu denar namesto da bi prosila za delo to je point in nic drugega. ( 13 let si ze baje sama svoj gospodar...13 let je dolga doba)
Me prav zanimajo tvoji cilji. Glede na to da se ti ne zdi vredno odgovoriti na mojih par vprasanj? Med tem ko tisti ki ti prikimavajo dobijo zahvalo in pa se podrobno opisane trenutne situacije...No glede na to bi te prosila za link, da si bom se to prebrala.
Pa by the way vse dobro zelim tvoji deklici
Pa se to ti povem jaz svojo pot pa kakor koli sem ze delala in v kakrsnih kolih situacijah sem se znasla nikdar nisem stela za tezko v takem smislu, da bi ti moralo biti zal zame. Tisto o stojnici je se minimum od situacij v katerih sem se znasla in sem samo podala kot doloceno situacijo... iz mnogo njih v mojem zivljenju.
Rdece obrvani tekst pa lepo kaze tvojo pravo notranjost in upam da si ga cim vec ljudi prebere...
Naj se vidi kako si napadla mene ki se pac ne strinjam z tem kar pocnes...In se celo poglabljas v to ali mi je dooolgcas ali ne...he,he
Lahko bi ti povedala da mi pri treh otrocih in ..... ( se te prav nic ne tice kaj se pocnem poleg tega), niti najmanj ni dolgcas ampak to sploh ni tvoja stvar, ker nisem jaz prosila za denar...In ti si tista ki si pac bila pripravljena javno obelodanit svojo situacijo...tako da res ne vidim potrebe da se ukvarjas s tem kaj jaz pocnem v zivljenju...
Ali vsakega ki se ne strinja s teboj obdelas na ta nacin?? No saj pravim to lepo pokaze kdo in kaj v resnici si, poleg tega kar nam je ze iz tvojega pisanja kristalno jasno.
Glede zbranega denarja...da Bog da da bi ga bilo 6300 ne samo 630 euro...ampak kaj ko se ta zgodba ne bo nikdar koncala.
Trenutno so krivi starsi, potem bo kriv ta in potem oni..
Ej, punca 27 let si stara in mamica si, dej prevzemi ze odgovornost za svoje zivljenje v svoje roke...
Bi bilo pa prav zanimivo slisati se mamico zakaj se je odlocila kot se je. Jaz si mislim da vem zakaj , ampak ker so to samo predvidevanja jih pac ne bom pisala...
lp iz Egipta