IZVIRNO SPOROČILO: oka
Berem in berem in priznam iz posta v post moja jeza narašča
Draga **** praviš, da bloga nisi dobro prebrala. Se pravi ne veš ozadja v celoti. No draga moja, naj ti povem, jaz zgodbo poznam v celoti, poznam okoliščine, poznam vpletene, poznam dogajanje. Ko bi vedela kaj vse je v ozadju, bi se ugriznila v prste preden bi pisala na tak načnin. Ne bom zagovarjala Hillmagic, ker očitno nima smisla, ne mislim naštevat vsega kar je poskušala narediti v svojem življenju oz. je naredila, niti ne mislim opisovati ovire na katere je naletela ampak bilo jih je ogromno, marsikdo bo končal drugače kot je ona. Tisti, ki zgodbe ne pozna v celoti in s tem mislim res od njenega otroštva dalje pa do današnjih dni situacije ne more razujmeti. Hudiča saj tudi jaz ne morem verjet kaj vse je možno na tem svetu, pa vendarle je. Praviš, da si od rane mladosti delala, hej presenečneje, tudi Hillmagic je, verjetno še bolj kot ti in verjetno pod večjo prisilo in v dosti bolj težkih okoliščinah, okoliščinah, ki jih ti ne poznaš, zato lepo prosim nehaj. Ni vse tako preprosto kot bi ti rada predstavila.
Najlažje je tako moralizirati: poišči si službo, naj pride on gor, poročita se.... Ko bi le bilo tako preprosto! Pa ni, na žalost ni.
Hillmagic tebi pa
0ka: Blog sem sla potem malce bolj prebirat...In? ? Ja? Kaj?
Odgovorov na vprasanja ki sem jih postavila ne dobim... vse kar dobim dobim samo napad v smislu da mi je dolgcas in ...
Moj namen pa je bil samo to kar sem najprej podala. zakaj bi se clovek pri 27 letih zanasal na mamo ko ima dve zdravi roki.
In samo podala sem ji moznost kako bi lahko bila sama garancija za moza in bi postali koncno druzina.
Pa na zivce mi gre ko govoris da bi se v prste ugriznial, kaj pa ti ves o meni???
Ali morda ves da je moj partner prodajal ledvico zato da bi se uresnicile najine sanje??
Ne nimas pojma o meni in o mojem zivljenju in to tudi ni point te zgodbe!!!
Pa koga briga kaj je ona delala, pa kaj sem jaz delala pa kaj si ti delala...brez veze dajmo se raje zmenit kaj bomo naredili da bodo koncno druzina!!!!! In to ne za en teden ali mesec ampak za skoz. Ona nam pac podaja neke informacije ko pa kaj vec zelimo zvedet pa mrk??
In ce se je odlocila za tako pot zbiranja financ bi bilo pravicno da vem kam bo sel denar?
Verjemi da ce bi kje prebrala, da zbira denar zato da on pride sem in da rabi sluzbo sobico da bodo druzina... ma ne bi niti minuto razmislajla, takoj sem zraven...
Tako pa sem samo nakazala , da je precej neodgovorno vse skupaj in predvsem neplodno.
Po resnici povedano me sploh ne zanima kaj je dal skozi, kar je bilo je bilo me pa zelo zanima kako si je zamislila prihodnost.
In se enkrat ti povem nic je ne obsojam... samo nakazala sem ji se par poti kako in kaj....ker sem tudi sama dala podobne stvari skozi...
Dobila sem pa nazaj.... se lahko prebere zgoraj kaj.
In to me je napeljalo da sem se mal
na splosno, pokomentirala kar se tice dela v Sloveniji. In sem tudi zapisala da s tem ne mislim nje ampak vse ,ki podajajo take in podobne prosnje..
Ma itak brezveze saj si dober samo ce si tiho in jamras zraven in seveda brez besed nakazes kak evro....