writing-img

RE: velike družine

clock-img

25.02.2009, 18:04

clock-img

Anonimen

tudi men bolj sede C&A, ker mi hlače z nizkim pasom ne ustrezajo se sploh ne počutim dobro, v drugih trgovinah je normalen kroj in še večjo številko nemogoče dobit, poleg tega sem še manjša in pokrajšan kroj mi prihrani kar nekaj dela, takoj vidim a mi paše ali neuser posted image

navtdanes so pred vrata limali razpis za oddelkovodje v kopru in kamniku tako da ni več daleč otvoritev tud tamuser posted image

clock-img

26.02.2009, 22:22

clock-img

NAVT

pencil-img

713

IZVIRNO SPOROČILO: omarca
navtdanes so pred vrata limali razpis za oddelkovodje v kopru in kamniku tako da ni več daleč otvoritev tud tamuser posted image

A to misliš C&A ???

clock-img

27.02.2009, 17:53

clock-img

Anonimen

razpis ima C&A ja ne vem pa kdaj se odpre tam se vedno kaj zavleče
je tudi vam teden hitro minil se mi zdi da je šele pondeljek, še dva dni in spet šola vsaj sonček je posvetil je blo popoldne kar luštno zunaj mamo že vsi mal dost depresijeuser posted image

clock-img

01.03.2009, 22:19

clock-img

NAVT

pencil-img

713

U, super da bo še C&A. Neki sem namreč slišala za H&M. Zdaj si moram še kaj šoldov nabavit!

clock-img

16.03.2009, 13:08

clock-img

Anonimen

dan
kam smo pa padle, sem mogla ornk pogledat kje smouser posted image
se vidi da mamo bolj malo časa,user posted image
kako ste kaj, ste vse dobile denar
sem dans po dolgem času dvignila denar za položnice in sem mislila da čist narobe vidim kje blo preveč dnarja goruser posted image ,sem že hotla na banko klicat če so se zmotiluser posted image ,pomoje na banki mislijo da sem na lotu zadelauser posted image
no mejte se grem zdej mal zapravlatuser posted image

clock-img

16.03.2009, 13:48

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ti si kar privošči, vsaj enkratuser posted image user posted image user posted image , mojega že ni večuser posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 20:41

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Kako kaj preživljate te lepe sončne dni? Pri nas je super. Smo celo popoldne zunaj in res uživamo. Če smo pa notri smo pa vsi tečni ko hudiči. Res končno prihaja pomladuser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 16.3.2009 20:46:43 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

16.03.2009, 20:50

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 21:01

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

user posted image

clock-img

17.03.2009, 07:00

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ful lepouser posted image user posted image a kuža je tut tvoj

clock-img

17.03.2009, 09:56

clock-img

Anonimen

cukerček ste lepi
tud mi smo veliko zunaj je kar fajn zdaj ko je sonček

clock-img

17.03.2009, 10:08

clock-img

Anonimen

sem tud jaz hotla slikco prlimat pa še ne znamuser posted image
moram na kakšne inštrukcijeuser posted image

clock-img

17.03.2009, 13:50

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

ja, kuža je naš. Je še mladiček in se tud ful rad koplje po  mivki:) Vse frči po zraku, ko on pride v peskovnikuser posted image

Omarca..najprej naloži sliko v RR album. Potem pa samo copy paste. Pa ponavadi gre to lažje v Explorerju. V firefoxu meni ne prime.

clock-img

18.03.2009, 13:25

clock-img

Anonimen

Kako ste kaj vas je kaj odpihnil
pri nas tolk piha da se lahko na zrak nasloniš, se malokrat zgodi da bi tolk pihal

sem probala naložit slikce pa nimam programa moram mojga prašat, kaj sploh rabim
se res ful zastopimuser posted image
tut tose bom naučilauser posted image

clock-img

18.03.2009, 17:10

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ja tut v lj piha, za znort, dans k je lepo piha jutri je pa dž napovedanuser posted image

clock-img

21.03.2009, 13:15

clock-img

Anonimen

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=129756
Upam, da mi je zdaj uspelo, prilimat najmlajši del naše familijeuser posted image
Ven danes spet ne mormo k piha da je za znort plus tega še delam čez vikend
Lep vikend

clock-img

21.03.2009, 13:29

clock-img

Anonimen

user posted image

Očitno gre res samo v eksplorerjuuser posted image

clock-img

21.03.2009, 13:32

clock-img

Anonimen

user posted image

Pa mi je le uspelo, to je  pa če si začetnikuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 20:48

clock-img

Anonimen

Vsem mamicam ta velikim in tamalim želim vse najlepše za materinski danuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 08:32

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

user posted image

clock-img

08.04.2009, 12:50

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Hojla!

Se že nekaj časa nisem javila....samo na kratko,da vas pozdravim,saj smo sedaj,ko je tako čudovito vreme ogromno vzunaj.
Moram povedat,da je naša najmlajša kooončno začela ponoči bolje spat,pa sedaj spi spet v svoji posteljiciuser posted image

Imejte se lepo!

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

08.04.2009, 15:17

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

o super novicauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2009, 15:44

clock-img

balončica

pencil-img

57

Pozdravljene.

Naša družina sicer še ne spada v to "kategorijo", smo šele pri načrtovanju 3. otročka, vas pa zelo rada berem in vas vse občudujem, še posebno tiste, ki imate po 5, 6 ali več otrok. Se pa nekaj sprašujem. V naši okolici zdaj ena mamica pričakuje 6. otročka in se vsi na veliko zgražajo, kaj si mislijo in podobne fore. Jaz jo pa občudujem in se mi fino zdi, da si upajo. Sama sem si tudi namreč želela imeti več otrok, čeprav glede na različne stvari ne vem, če bomo imeli več kot tri. Jaz na tiho upam, da bi vsaj 4. Ampak vseeno se sprašujem, kako bi se soočala z okolico. Kako se ve soočate s takimi in drugačnimi komentarji, kako prenašate vse to?

Še naprej vam želim veliko poguma in lepih stvari v krogu vaših sončkov.

clock-img

09.04.2009, 08:22

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

oj lepo pozdravljena

na to se ne oziram, kaj si drugi mislejo, so pa vsemogoči komentarji, glavo gor in pogumno naprejuser posted image user posted image

clock-img

09.04.2009, 11:46

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

o super novicauser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala!

Balončica  se popolnoma strinjam z lumpo6 ,kajti če bi se jaz ozirala na raznovrstne komentarje,naše najmljaše ne bi bilo,zato le pogumno naprej,važno je ,kaj si ti želiš in misliš,ne pa ljudje iz tvoje okolice.Pa srečno!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem