IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
RMRM,kako sta pa tvoja tavecja sprejela novico o nosecnosti.Je velika razlika v letih.
Moja niti ni pokazala ne vem kaksnega navdusenja,me je pa potem ze v porodnisnici pozitivno presenetla,ker je bila tako ljubeca do tamale,in ko sem rodila me je bogica 2h cakala,da sem prisla nazaj v sobo.
Moja 10 letnica je padla v jok: Ne, nemogoče

...a si res

?

Pa kako...

....ne....ne, no...

...
No in je jikala kako uro in pol, jaz sem jo božala in ji govorila da bo vse v redu in da jo mam rada, naj se kar zjoka. In ko se je malo umirila, sem mislila da je zaspala-pol me pa pogleda, pa se začne smejat in sramežljivo pokrivat z blazino(sva bli na kavču). in pol me je začela gledat v trebuh, pa se smejat, pa ga božat in ščipat. In tako je blo do konca nosečnosti. zaljubila se je v moj trebuh, ga božala, se menla z malim, mu nagajalo ke je brcal-res, velika čljubezen. in-enkrat mi ni zamerla, ko sem bla utrujena al pa napeta , nikol me ni užalila v smislu-prav ti je, da si utrujena, kaj si pa noseča.
Ko se je mali rodil, jo je babca šla iskat in je prišla v porodni blok pogledat svojega bratca, ko ni bil še eno uro star. Tresla se je...
Zdaj je pa itak njegova zaščitnica. Če bi blo po njeno, bo razvajen ko...

ful ga ima rada.
In, mislim da je tut zarad njega bolj odgovorna, mislim da bo lažje šla skoz puberteto.
Čeprav-ta prava puberteta me še čaka, a ne?....O, mamma mia....
BTW-.a ste gledale ta film, Mamma mia? midve z malo sva ga skupaj. genialen je!!! sploh če ga gledaš z napol odraslo hčerko, verjetno! ful dobro sva se mele.
No, pa sem se razpisala...