writing-img

RE: <<junijski princi in princeske 3.del >>

clock-img

21.11.2008, 21:15

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

a nocoj ni nobene nikjer?????? aloooooooo user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:15

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

samo jaz razturavam ouuuuuujeeeaaaaa user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:17

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

hmmm... a jaz ne veljam? user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:17

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

tole je pa naš lubček, ko prideva s shoppinga... hehehe user posted image

user posted image

tale kapa mi je pa znana, hehe. tudi mi smo jo kupili, potem se je pa babi (moja mami) javla, da mu bo kkšno naštrikala, in tako dobimo skoraj vsak mesec novo kapico. user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:18

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Kleopatra, a te je zamedlo, sem gledala pri poročilih, da mate ful snega v Deutschlandu, pol pa že maš itak pravi christmas spirit, ker jelko ste pa že postavl, si rekla ... user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:18

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

seveda ne ostane samo pri kapicah, vsakič ko se vidimo ima novo idejo, kaj vse mu bo še naredila. čist je notr padla, tko da je ni za ustavit user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:19

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

hmmm... a jaz ne veljam? user posted image

ja seveda veljaš, pa mislim še za vse ostale, ki so ponavadi obvezno prisotne takle cajt...user posted image  

clock-img

21.11.2008, 21:20

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

seveda ne ostane samo pri kapicah, vsakič ko se vidimo ima novo idejo, kaj vse mu bo še naredila. čist je notr padla, tko da je ni za ustavit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pol bote pa meli kap za vsak dan v letu user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:20

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

jaz mam pa očitno srečo, da pridem pogledat ravno takrat, ko je zatišje, ccccc

clock-img

21.11.2008, 21:22

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

škoda, da moja mami ne štrika, ker to kapo iz HM ma itak vsak fantek,  heheheheh... user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:22

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

jaz mam pa očitno srečo, da pridem pogledat ravno takrat, ko je zatišje, ccccc

to še nič ni...jaz imam skoz monologe user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:23

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image user posted image user posted image pol bote pa meli kap za vsak dan v letu user posted image

ja, skor, hehe. sicer pa sta mu eni dve že premajhni.
btw - kakšne številke trenutno nosijo vaši babyi? mi imamo še vedno par bodijev 62!?!?!?

clock-img

21.11.2008, 21:24

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

ja, skor, hehe. sicer pa sta mu eni dve že premajhni.
btw - kakšne številke trenutno nosijo vaši babyi? mi imamo še vedno par bodijev 62!?!?!?

mi tudi, sam se tolažim ,da so velike številke user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

cv3rklic4 -  a to je tvoj sine na slikici? je ful cart... user posted image

clock-img

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

kolikor sem spremljala zadeve, so vaši fantje vsi že veliki pobje, tako da se mi zdi naš pravi drobižek ... no, pa saj bo tudi on zrasel, aha

clock-img

21.11.2008, 21:25

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

naš pa nosi številko 74, nekaj stvari pa ma še 68, ampak večina pa 74. user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:26

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

cv3rklic4 -  a to je tvoj sine na slikici? je ful cart... user posted image

hvala :)

clock-img

21.11.2008, 21:27

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

kako mu je pa ime? pa ful maš zakompliciran nick, si skor roke polomim, da ga napišem user posted image

clock-img

21.11.2008, 21:28

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

naš pa nosi številko 74, nekaj stvari pa ma še 68, ampak večina pa 74. user posted image

no, sej sem rekla, da so veliki. no, mogoče je naš Primožek bolj majhen, ker sva tudi midva bolj pri tamalih. bo že počasi prilezel tudi on do teh številk :))
sem pa pred 2 mesecema že kupila bundico, pa sem najprej vzela 74 (Primoža nisem imela s sabo), pa sem jo šla takoj zamenjat, ker sem rekla, da čez zimo pa očitno ne bo zrasel za 10 cm, :))

clock-img

21.11.2008, 21:28

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

kako mu je pa ime? pa ful maš zakompliciran nick, si skor roke polomim, da ga napišem user posted image

hehe

clock-img

21.11.2008, 21:31

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

ej, kakšno smrekco boste imeli? naravno al ... - upam, da niste o tem že debatirale, da ne bom ponavljala starih tem :S

clock-img

21.11.2008, 21:32

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

midva z možem se nekako ne moreva uskladit. no, poročena sva 2 leti in doslej v bistvu smrekice še nisva imela (samo veje), ker imava tako malo prostora, da je nimava kam dat. 

clock-img

21.11.2008, 21:33

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

no, sej sem rekla, da so veliki. no, mogoče je naš Primožek bolj majhen, ker sva tudi midva bolj pri tamalih. bo že počasi prilezel tudi on do teh številk :))
sem pa pred 2 mesecema že kupila bundico, pa sem najprej vzela 74 (Primoža nisem imela s sabo), pa sem jo šla takoj zamenjat, ker sem rekla, da čez zimo pa očitno ne bo zrasel za 10 cm, :))

user posted image  pa dej no, sej naš tud ni velik, če se primerjam z drugimi, drug teden mamo posvetovalnico, dobimo tretjo in zadnjo pikico, pa urin mormo oddat, to bo veselje, v ponedeljek začneva trenirat, če se bo polulu v vrečko, verjetn bo vse drugje polulano, samo vrečka bo suha... user posted image  
pa midva sva tud našmu že oktobra kupila bundico št. 68 in mu je zaenkrat še prav... samo januarja pa ne vem če bo...če je blo skoz do zdej tolk topl, da smo samo termoflis uporabljal, zadnji cajt, da se mal zima začne, da bomo mal pajace na plan prvlekl... user posted image

Primož user posted image  prav luškan fantek si!!!!!

clock-img

21.11.2008, 21:33

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

punce, šibam delat palačinke, ker so se mi najavli obiski ...
papa
pa upam, da bom še kak dan našla tkole čas. čau

clock-img

21.11.2008, 21:36

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

smreko mamo mi umetno, ker bi mi na naravni vse iglice odpadle že v parih dneh, mamo kar toplo v dnevni, midva sva se lani poleti vselila tako, da sem lani nakupila vso božično novoletno kramo, pa itak, da bom letos še nekaj stvari zraven

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem