writing-img

RE: <<junijski princi in princeske 3.del >>

clock-img

24.11.2008, 21:18

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Ej Kleo, nič mi nisi odgovorila, če še imate smrečico?! user posted image

Jaz sem mislila da je hecuser posted image .Seveda jo imamo,ze od zacetka meseca,smo kar prvi.
Sem pa vceraj malo slike pregledovala in vidla,da smo jo prejsnjic sele marca podrliuser posted image ,smo smrekoodvisnikiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  ja, sej je hec, men si ti ful posrečena bejba... a marca ste jo podrli, ja kaj češ...user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:18

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

oooouuuujeeeaaauser posted image

clock-img

24.11.2008, 21:20

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

jaz bi pa ful rada, da bi mal te smeškote na desni zamenjal z novimi, Kleo men je tist, ko tolče in se reži ko zmešan tud ful dober... Samsa ti pa itak zažigaš s temi gigantskimi..user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:20

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Jaz sem mislila da je hecuser posted image .Seveda jo imamo,ze od zacetka meseca,smo kar prvi.
Sem pa vceraj malo slike pregledovala in vidla,da smo jo prejsnjic sele marca podrliuser posted image ,smo smrekoodvisnikiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  ja, sej je hec, men si ti ful posrečena bejba... a marca ste jo podrli, ja kaj češ...user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:21

clock-img

Anonimen

Naš Luka je pa šele danes poskusil kak okus imajo njegove nogice in je veselo cmokal palec! Pa sem mu rekla kak pacek je, pa je blo tolk smešn, da se je naglas smejal in jih takoj spet tlačil v usta. Pa "novo" igrico imava, s krpico ga pokrijem čez obrazek in ko ga odkrijem mu rečem kuku in tamal prav vrešči, tolk se reži...jaz pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva se tudi vceraj igrale;jaz si z rokama pokrijem obraz,recem ku ku,umaknem roke...tamala pa v jokuser posted image

clock-img

24.11.2008, 21:23

clock-img

Anonimen

Ma daj,a ti to mene zezas...a,a bi kej radauser posted image

clock-img

24.11.2008, 21:23

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Midve sva se tudi vceraj igrale;jaz si z rokama pokrijem obraz,recem ku ku,umaknem roke...tamala pa v jokuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Oprosti, ampak res mi je smešno, ko naši čmrlji včasih tako čudno odreagirajo

clock-img

24.11.2008, 21:24

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Naš Luka je pa šele danes poskusil kak okus imajo njegove nogice in je veselo cmokal palec! Pa sem mu rekla kak pacek je, pa je blo tolk smešn, da se je naglas smejal in jih takoj spet tlačil v usta. Pa "novo" igrico imava, s krpico ga pokrijem čez obrazek in ko ga odkrijem mu rečem kuku in tamal prav vrešči, tolk se reži...jaz pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se tudi to gremo, ampak se smeji. Ali pa jaz sedim na stolu, moj pa malo drži in počepneta za stol, ji reče pššš in je tiho, potem se pa vstaneta in ko me zagleda se tako smeji, da dol padeš...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

24.11.2008, 21:26

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Oj,trsice,saj imate zanimivo debatouser posted image ,samo dajte jo malo menjat,da se lahko se mi navadni zemljani vkljucmouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bodite no hude, saj bomo user posted image Kaj pa ko se ljubljančanke menite za kavo, jaz pa samo gledam zraven, ko sem iz Ptuja user posted image user posted image user posted image Ali pa ko se menite, kako fajn ste se mele, to je šele...

clock-img

24.11.2008, 21:28

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

No, za vse, ki imate premalo snega, vam tle pošiljam en sneženi grad in celo fičota ... user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:29

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image user posted image user posted image user posted image Oprosti, ampak res mi je smešno, ko naši čmrlji včasih tako čudno odreagirajo

ja, men je tud smešno user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:29

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

No, za vse, ki imate premalo snega, vam tle pošiljam en sneženi grad in celo fičota ... user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

Ste bili na gradovih kralja Matjaža? sam to ni od letos user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:30

clock-img

Anonimen

Saj,meni je bilo tudi smesno,sem kar parxat ponovilauser posted image .

clock-img

24.11.2008, 21:32

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Naši je pa smešno tudi, če si z njenimi stopalci pokrijem oči in odkrijem itd. Se tudi reži...

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Samsa - slike so od Kralja Matjaža, so pa iz leta 06, ko smo še mel cajt okol letat user posted image

clock-img

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Saj,meni je bilo tudi smesno,sem kar parxat ponovilauser posted image .

ti ti ti..... strašiš ubogega otroka user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:33

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Samsa - slike so od Kralja Matjaža, so pa iz leta 06, ko smo še mel cajt okol letat user posted image

Sam jaz ga imam pa z rumeno barvo ( tudi iz leta 06) user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:33

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Oj,trsice,saj imate zanimivo debatouser posted image ,samo dajte jo malo menjat,da se lahko se mi navadni zemljani vkljucmouser posted image .

ne bodite no hude, saj bomo user posted image Kaj pa ko se ljubljančanke menite za kavo, jaz pa samo gledam zraven, ko sem iz Ptuja user posted image user posted image user posted image Ali pa ko se menite, kako fajn ste se mele, to je šele...

Se strinjam, jaz tud ne morem zraven na kavo, pa bi ful rada šla čvekat zraven.

clock-img

24.11.2008, 21:34

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Ja, mogoče so ga pol prebarval, mi smo šli takoj, ko je pršu Kralj Matjaž, ker je blo svinjsko mrzlo.. user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

Naši je pa smešno tudi, če si z njenimi stopalci pokrijem oči in odkrijem itd. Se tudi reži...

Moji je pa smesno,ko jo zgeckamo,se ful rezi...ne mores verjetuser posted image .

clock-img

24.11.2008, 21:35

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Evo : user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

anaj kok je hud Jaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Care mali user posted image user posted image
Meni so vse 3 ful lepe, če pa moram izbirat, potem tazadnja user posted image

Enako

clock-img

24.11.2008, 21:37

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Ja, mogoče so ga pol prebarval, mi smo šli takoj, ko je pršu Kralj Matjaž, ker je blo svinjsko mrzlo.. user posted image

Ja, jaz sem vedno oblečena ko čebula ko gremo gor, sam letos je blo toplo user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:38

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

user posted image user posted image user posted image  user posted image  Samsa, ja vi ste zgleda do konca počakal.... mogoče sva se celo srečali, kdo bi si mislu, da se bova čez dve leti na forumu o otrokih pogovarjali user posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

Se strinjam, jaz tud ne morem zraven na kavo, pa bi ful rada šla čvekat zraven.

Se ena kandidatkauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem