cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: <<junijski princi in princeske 3.del >>

clock-img

24.10.2008, 10:57

clock-img

Anonimen

ja ninny sej bo kmalu še 9 letuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

jauser posted image user posted image user posted image

taanika oujeeaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

a poroke,al ko sta skupi???

clock-img

24.10.2008, 10:58

clock-img

Anonimen

aja oouuujjjeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

clock-img

24.10.2008, 10:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

a poroke,al ko sta skupi???

poroke, bi blo fajn kar sva skupi potem bi pa že decembra spet šlauser posted image

clock-img

24.10.2008, 11:00

clock-img

Anonimen

ja ti mu kr reč da se ni točno opredelil,rekel je 10 let,kar pomeni da decembra gresta!!!user posted image

clock-img

24.10.2008, 11:01

clock-img

Anonimen

ja, se ne bi branila, samo bi rabila še enega sponzorja da bi še mal € daluser posted image

clock-img

24.10.2008, 11:01

clock-img

Anonimen

študiram al naj grem ven al ne s tamalim...okrog enih šele..če je tako grdo,drug teden je pa itak dež...me nič ne vleče

clock-img

24.10.2008, 11:02

clock-img

Anonimen

ja vrjamem...moreš malo reklame nardit...pa sej bo božičnica pa loto igrajuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepimuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

ja vrjamem...moreš malo reklame nardit...pa sej bo božičnica pa loto igrajuser posted image

loto igram vsake toliko časa, pa nimam sreče

clock-img

24.10.2008, 11:04

clock-img

Anonimen

študiram al naj grem ven al ne s tamalim...okrog enih šele..če je tako grdo,drug teden je pa itak dež...me nič ne vleče

Jaz bom sla.Se, spi,pol pa jestoblect in ven.Imamo tudi vremo bolj tako,vazno da ni dez.Cez svez zrak,ga ni,pa se doma je dolgcas.

clock-img

24.10.2008, 11:04

clock-img

Anonimen

ja jst tud nimam sreče pri igrah na srečo..joh ne igram...moj Žan se je pa že zbudil...ob 12 papama,pol pa da se zrihtama pa nevem al jo bova mahnila ven al ne...ker sej poziomi pa to je pa skoraj skoz tako vreme pa boma tud mogla it malo ven...če ne do spomladi nosa ven ne bomo daliuser posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 11:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepimuser posted image

Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casauser posted image .

clock-img

24.10.2008, 11:05

clock-img

Anonimen

Ja, čez svež zrak ga ni, pa še user posted image potem boljš spijo,ko so na zraku

clock-img

24.10.2008, 11:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casauser posted image .

enakouser posted image ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanjuuser posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 11:06

clock-img

Anonimen

in pogledam Žana in se je odkotalil ven iz igralnega centra..kako mu je to uspelo,nevemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 11:07

clock-img

Anonimen

enakouser posted image ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanjuuser posted image user posted image

A ti to mene oponasas?user posted image user posted image user posted image user posted image
Mu tudi takoj tamalo v roke dam,da jaz lahko VSAJ NEKAJ NAREDIMuser posted image .

clock-img

24.10.2008, 11:08

clock-img

Anonimen

a kurite??nekam hladno je...

clock-img

24.10.2008, 11:09

clock-img

Anonimen

in pogledam Žana in se je odkotalil ven iz igralnega centra..kako mu je to uspelo,nevemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se je tudi ze zgodilo,tako da jo moram imet res ves cas na ocehuser posted image .

clock-img

24.10.2008, 11:10

clock-img

Anonimen

A ti to mene oponasas?user posted image user posted image user posted image user posted image
Mu tudi takoj tamalo v roke dam,da jaz lahko VSAJ NEKAJ NAREDIMuser posted image .

user posted image user posted image user posted image ja sva isteuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Mi kurimo ze od septembra,radiatorji do fula,le v kopalnici in kuhinji imam pogasnjeno.Pa se tako zvecer zmrzujem.

clock-img

clock-img

Anonimen

kaj pa stajice,že uporabljate??

clock-img

24.10.2008, 11:11

clock-img

Anonimen

ne še, ker čakamo da nam danes olje pripelje, pa mami noče da takrat centrala laufa, ko tanka v cisterno tako, da čakam petrol da pride,potem bomo pa tud zakurili

clock-img

24.10.2008, 11:11

clock-img

Anonimen

Mi kurimo ze od septembra,radiatorji do fula,le v kopalnici in kuhinji imam pogasnjeno.Pa se tako zvecer zmrzujem.

a res'?nam pa ni blo treba zdej menda cel oktober nič..zdej je pa nekam hladno...hm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem