Pozdravljene,
Kok čvekate, komaj dohitevam z branjem. Mi smo včeraj praznovali 4 mesece....
pa še tok lep sonček je bil. Dans pa je
vreme, pa ta megla. Ma ne vem, bova šla v kako trgovino.
IZVIRNO SPOROČILO: ninny
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Tanikaa kdaj si mu ti začela dajati gh. Jaz se še zdaj nisem opogumila. Če pa eni pravijo še ne, da je prehitro eni pa že dajejo. Zdaj pa sem res že čisto zmedena.
Še ena, ki še nič ne uvaja. Sem sklenila, da bom začela po 5. mesecu al pa še pozneje, pa lepo počasi. Najprej ene par vrst zelenjavce, potem pa še sadje.
Ninny, kaj praviš na moje načrte?
Pa živjo.
imava kar podobne načrte
Pod to se še jaz podpišem, ker sem se odločila, da bomo počakali. Začela pa bom, z kašicami kot dodatek aptamilu. Sem zadnjič upala, da bom našla v Muellerju te ki so že pripravljene z Aptamilom, pa jih ni. zato sem se odločila za Holle. No nadalje bomo uvedli malo zelenjave in šele nato sadje.
Mueller- ja to je vedno dogodivščina, sploh kaj se tiče cene...hvala bogu imam njihovo kartico, da si na ta račun vsaj Lindove dobrote "kao" zastonj privoščim.
Zobki - ni ne duha ne sluha od njih...saj še bodo.
Spanje - mi spimo od 21h do 6h pa pol od 6.30h do 10.30h. Čez dan pa mogoče okoli 14h za kake pol urce. Ampak se ne pritožujem, ker lahko svako noč komot spim. Ker tudi tavečji gre lepo redno spat okoli 20h. In spi do 7h ko gre pol v vrtec.
Ok, mi2 z Nickom šibama do Hoferja, sem se odločila, da vidim kaj imajo, če vse tok pišete o kombinezončkih. Čeprav imamo že 2 komada...grem pogledat, sedaj ko sem KONČNO dobila svoj avtek nazaj..-....pa recimo da ima pravo barvo.
Lepo kuhajte...jaz sem za dons brez idej...možek sanja o buhtelnjih...sin pa o čikn nagcih in pomfriju...