writing-img

RE: Bilo je lepo :-)

clock-img

26.10.2008, 22:50

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Nosečkica, vse najboljše tudi tebi.

Jaz sem pa 2 dni nazaj dopolnila zadnjo 2 spredaj :) In ja, tudi jaz pravim, škorpijoni smo fajn ljudje. :)

sej sma na isti dan praznovali Zvesta... sam da imam jaz spredaj 2 zadaj pa 4. Sine pa čaka svoj vrhunec čez dober mesec..pravi škorpijon je..že zdejuser posted image

clock-img

26.10.2008, 23:48

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

O ... vse najboljše, starauser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2008, 01:33

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Karnisa na maratonu? pa daj no, da se ne bom polulala user posted image

Ti kar izvoli urinirati, če želiš, ampak jaz sem imela pa res prav lep namen iti preteči 10 km... samo sem imela taaakega mačka, da še dobro, da imam notebook, da mi ni bilo treba vstati iz postelje... no, pa saj nisem bila niti sposobna... v soboto zvečer me je pa mož zmatral in z musklfibrom spet ne bi mogla iti nikamor... ja, OK, sem šla pa danes malo pogledat gor do Slovenske ceste... kaaaj, saj je že to dovolj zame. user posted image

Drugače pa vsem po spisku hvala za čestitke... zdaj pa se grem namazat s kremo proti gubam... stara sem. user posted image

clock-img

27.10.2008, 07:45

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Vse najboljše z zamudo za 30 in za vnaprej za 31 user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem