writing-img

Bilo je lepo :-)

clock-img

26.10.2008, 04:59

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Pred nekaj dnevi sem spraševala tole...

http://www.ringaraja.net/forum/Kaj_kupiti_samemu_sebi_za%25%25%25/m_3254794/tm.htm

In vam povem, da mi je uspelo, da smo se vse tri punce (no, zdaj že ženske) dobile... obema sem poslala povabilo in obe sta bili za to... imata vsaka po tri otroke, ampak sta uspeli prepričati svoja moža, da sta bila "varuški" user posted image ... pa moj tudi, seveda... ena s štajerske smeri me je pobrala v Ljubljani in odšli sva v Postojno k tretji... kako neverjetno poceni pijačo imate v Postojni v lokalih, v primerjavi z Ljubljano! user posted image ... po dveh rundah, izmenjavi daril (oni meni rojstnodnevna, jaz njima simbolična prijateljska - CD z glasbo, ki smo jo poslušale pred cca. 15-imi leti), pregledu stotin digitalnih fotografij in izmenjavi osnovnih novic o partnerjih in osmih otrocih, ki jih imamo skupno (skrbimo za rodnost v Sloveniji, a? user posted image ) smo se odpravile v Logatec v Grajski park na balkan žur... tam smo dobile dokaz, da še vedno izgledamo dobre in MLADE - dečko na vhodu nam je ob plačilu vstopnine hotel dati študentski popust! user posted image ... tudi natakarju nismo mogle dopovedati, da smo GOSPE in ne gospodične... in da ne poslušamo celo noč iste štance, smo se nato spakirale v Ljubljano v Francija na "slovensko govedino" user posted image ... zaradi obupne gneče smo večino časa presedele v kadilnici user posted image , zaradi mraza pa smo postale lačne in pristale v Centru na pizza-bureku user posted image ... sploh nismo dojele, kdaj je bila ura 4 zjutraj (ob 7-ih pa gredo naši možje na delo in prebujajo se naši otroci user posted image )... z avtom nazaj v Postojno, odložit eno od nas, vmes pa postanek na parkirišču MORS-a in SV nasproti vojašnice, saj tam stoji tabla z napisom "Sveta Trojica" in smo se morale obvezno fotografirati user posted image ), nato nazaj v Ljubljano do mojega doma, zadnja pa je nadaljevala pot na svoj štajerski konec... in bi bila doma ob cca. 5:30, če ne bi nekje založila stanovanjskih ključev in je pol ure zvonila na vratih svojega doma, da je predčasno zbudila moža in vse tri otroke user posted image ).

Skratka - bilo je super, enkratno, fino... še smo tiste, ki smo bile, še lahko tičimo skupaj (seveda ne gre brez obveznega zbadanja user posted image ) in še vedno se spomnimo, katera je koga pred daaavnimi leti user posted image ... enkrat do Novega leta se dobimo na večerji, januarja in februarja pa onidve praznujeta svojo trojko in sledita še dve luštni noči.

Evo, that's what friends are for. user posted image

clock-img

26.10.2008, 06:38

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Pa čestitke za 30ko! user posted image

clock-img

26.10.2008, 06:39

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Hvala. user posted image

clock-img

26.10.2008, 07:45

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2008, 09:29

clock-img

spps

pencil-img

14046

Kerensa VSE NAJLEPŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

26.10.2008, 09:59

clock-img

Anonimen

Vse najboljše Kerensa user posted image user posted image

user posted image

clock-img

26.10.2008, 10:01

clock-img

Anonimen

O, lepo.

Sicer pa vse najboljse :).

clock-img

26.10.2008, 10:03

clock-img

naja17

pencil-img

2696

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, da si kaj lepšega nisi mogla podariti.... Vse najlepše!

clock-img

26.10.2008, 10:17

clock-img

nadya

pencil-img

751

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2008, 10:31

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

the best, me veseli, da je bilo kot v dobrih starih časih!!! happy B-day!

clock-img

26.10.2008, 11:06

clock-img

alička

pencil-img

2082

Vse najboljše!

Pa welcome to the 3.. club!

clock-img

26.10.2008, 11:40

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Vse najboljše user posted image !
Dobr si to zrihtala, se vidi, da si vstopila v kvaliteten klub 30- letnic user posted image !

ROŽICA

clock-img

26.10.2008, 12:52

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Lepo, da ste se mele fajn in čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2008, 13:08

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Superuser posted image
VSe najboljšeuser posted image

clock-img

26.10.2008, 16:00

clock-img

barika

pencil-img

6448

kerensa, vse najboljše!!!waw, pa še škoprijonka siuser posted image user posted image user posted image a nismo to eni super fajn ljudje (ja no, če izvzameš naše "boljše" poloviceuser posted image )

clock-img

26.10.2008, 16:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čestitkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.10.2008, 16:56

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Vse najboljše!!!

Jaz sem bla pa ziher, da boš stavek nadaljevala tako: Bilo je lepo... na ljubljanskem maratonu.

A nisi rekla, da greš na maraton? Al sem jaz kaj pomešala...user posted image

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

26.10.2008, 17:07

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: barika

kerensa, vse najboljše!!!waw, pa še škoprijonka siuser posted image user posted image user posted image a nismo to eni super fajn ljudje (ja no, če izvzameš naše "boljše" poloviceuser posted image )

To pa res. Škorpijoni user posted image  
Jaz imam pa danes 30ko, moja "boljša" polovica pa včeraj 33. user posted image user posted image user posted image
Uh, dva škorpijona skupaj. user posted image

clock-img

26.10.2008, 17:22

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Vse najboljše, kerensa, pa tebi tudi, nosečkica.user posted image user posted image  Lepo da si se imela fajn v naših koncih. Table se pa ne spomnim od svete trojice pri vojašnici, matr sem pa res nevizuelni tip, moram jutri uč vršt, da bom vedla.user posted image user posted image

clock-img

26.10.2008, 17:26

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Vse najboljše, kerensa

user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

26.10.2008, 17:29

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Nosečkica, vse najboljše tudi tebi.

Jaz sem pa 2 dni nazaj dopolnila zadnjo 2 spredaj :) In ja, tudi jaz pravim, škorpijoni smo fajn ljudje. :)

clock-img

26.10.2008, 17:35

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Vse najboljše!!!

Jaz sem bla pa ziher, da boš stavek nadaljevala tako: Bilo je lepo... na ljubljanskem maratonu.

A nisi rekla, da greš na maraton? Al sem jaz kaj pomešala...user posted image

Lp
user posted image

Karnisa na maratonu? pa daj no, da se ne bom polulala user posted image

Karnisa, vse najboljše ti želim, čisto zares, čeprav bi morda kdo pomislil, da se malo hecam, se res ne. Eno mirno, ustaljeno življenje, pridne otroke, možakarja boš že sama v red spravila, redne in sigurne dohodke oz.....veš kako pravim: važno, da smo zdravi pa da imamo za sproti. To ti iskreno želim.

clock-img

26.10.2008, 18:11

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Pa lej no... http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3090365 

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

26.10.2008, 18:23

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Pa lej no... http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3090365 

Ah, ja, kaj vse je že karnisa rekla, da bo, pa ni user posted image

clock-img

26.10.2008, 19:44

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

ČESTITKE  user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem