Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Tisto leto sem marca rodila in potem julija se nismo šle nič nažrt pa napit. No, lahko da smo šle jest, samo nažrla se ga nisem, tako kot mamba no, saj razumete. Je pa možno, da sem imela prav tisto leto popoldne, sredi tedna, prav na dan RD, doma na vrtu piknik in kdor se je spomnil na moj RD, se je pač oglasil. če je bilo to takrat, je bilo lepo. Tako, čisto spontano.
Sicer sem z denarjem bolj omejena kot ne, ampak definitivno si bom nekaj privoščila. Če se spomnim kaj, sporočim tudi tebi
Eno stvar sem si ze zelo dolgo zelela, to je tree canopy surfing, pa sem si lahko tam v cudovitem naravnem parku izpolnila zeljo, kasneje sem pa se na safari sla. Sicer pa ni bilo velikega praznovanja, vecer pred RD smo ga pili in kartali v hostlu v Cape townu, ko je pa ura odbila polnoc so mi pa castili steklenico sampanjca in to je bilo to...