IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
DaisyE ja glej kaj sem ugotovila, ne sam da si Reškota deliva tud Ginekologinjo Dr. šubic imava isto. Res sta oba car in carica.
bbpikica, pa ti si pravi detektiv. Sta carja, ja, čeprav je težko preklapljat iz enga na drugega. Nazadnje, ko sem bila pri njej, se kar nisem mogla privadit, da mi ni treba v troskoku na mizo in dol.
OOOO, zdaj mam pa spet solzne učke. Čestitke hope.
Pikovitka, kaj ko bi ji ti v imenu čvek iz RR poslala en telegram (ker maš podatke), pa v petek skup vržemo denar?
Hitri so bli. Fajn, fajn.
Pija čestitke za zgodnje vstajanje!
Kruce je itak samo zato izgubu, ker je nam kafe kuhal...

Kruce hvala za kafe.
Lučka

.
Biba a ti tud dreamteam? pa saj sta res fejst.
Daisy23, žal mi je, da ni uspelo. Kar se tiče samoplačniškega postopka si navadno na Menogonu in Suprefactu, oboje se dobi v Italiji na recept, ki ga napiše Reško. Menogon je najdražji stane 105 ali 109 EUR (res je, v dveh lekarnah so mi ga različno pokasirali) in za Menogon je občasno panika - se ga ne da dobit. V italiji ga naročiš, potem te pa pokličejo, ko pride. Jaz sem ga zbirala škatlo za škatlo. Ampak brez recepta ne bo šlo. Sam postopek poteka isto, položnico dobiš po punkciji in jo na ET prineseš nazaj. ICSI košta 1010 EUR, IVF pa 797,17 EUR. Če boš še kaj rabila, pa vprašaj.
Žižeta in zarja, dobro jutro.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.11.2008 8:04:23 >