cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: November IVF/ICSI

clock-img

12.11.2008, 19:52

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Čist preveč naklofate za mene - mezdnega delavca user posted image .

Me sprašujete kaj sem delala tko zgodi - v pisarni sedela, pa je nimam doma! Da se zastopmo user posted image

Gigi zakurla pa zaje___bala a ne? Sorry ampak te norci niso nehali, 3,5 ure smo sedeli.....pa english..........pizderaj

Nokes thx za skrb, me delo preganja veš, me je pa dragi mal s klomifenom včeraj namazal pa je mal boljš. V petek itak masaža, sam zdele ne vem koga naj pokličem da me pride mazit. Evo jaz skoz tale komad nabijam zdaj pa mam vraga, pa še res nisem tko stara
http://www.youtube.com/watch?v=rsFWRqB2cik

Kaj naj si mislim a ?

Abrica sorry! Veš zakaj! Sobota?

Sonček33 kako si mi kaj?

Pikovit kva to švercaš za 12 EUR? Dej mi povej, nisem brala, please!!!

Daisy2 žal mi je! Pogumno naprej!!!

Kako ste danes vse ostale lubice?

clock-img

12.11.2008, 19:55

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Evo Tina samo zate user posted image

It's the final countdown....

http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

12.11.2008, 19:56

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Čerčka larči in lahko noč.

Zarja, a bo družinski proračun sploh prenesel tale izlet?

Pijič helou.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

12.11.2008, 19:57

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pija a s klomifenom te je mazal?? Da ni bil gonal? user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo Tina samo zate user posted image

It's the final countdown....

http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Opasno!!!!!!!!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Tina fajn jo zapiči tole tazadnjo!!!!

clock-img

12.11.2008, 19:58

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

12.11.2008, 19:58

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Pija a s klomifenom te je mazal?? Da ni bil gonal? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 19:59

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Vidim, da sva pogrešana user posted image .

Mal sva zmedena pa euforična zadnja 2 dni... user posted image

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Larči če te na Chiantija spomnem je še u redu user posted image  Nočko lubica. Pa dej mal bolj v izi tale tvoj job pls.

clock-img

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Zarja, a bo družinski proračun sploh prenesel tale izlet?

prosim, to je del obvezne opreme službene babnice, a ne? To pač moram imet.....moj je to sprejel za obrazložitev.user posted image user posted image user posted image  A je dost dobra?

Horny Teddy

clock-img

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Seka, seka, lubica moja, z Naklofenom! Evo pa reč če znamo še kaj druzga razmišljat kot od produciranju otrok in povezavah user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 20:01

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Daisy hello! Kako si?

Mlinčka kaj pa delata? A vaju okraski že delajo evforične?

Zarja a si rabla frej dan po MArtinovanju user posted image user posted image user posted image ? Kaj vse si nabavila danes? Kje si šopingirala?

clock-img

12.11.2008, 20:02

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Dejzika tole iglo sem šla prav nazaj iskat, ker si mi jo ti popnila za mojo stopko user posted image

OOoooo pogrešana zrakomlatka se je pojavila user posted image  user posted image  user posted image . Zakaj sta zmedeno evforična?

clock-img

12.11.2008, 20:02

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

A tako? user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 20:03

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ti se kar valjaj po tleh!!! Kdo je delal + 12 ur? A niso bli mezdni? Pol sem pa mogoče hlapec user posted image

clock-img

12.11.2008, 20:03

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Zarja a si rabla frej dan po MArtinovanju user posted image user posted image user posted image ? Kaj vse si nabavila danes? Kje si šopingirala?

ne Martinovo ni blo hudo......martinova sobota pa je bila poglavje zase.
Šoping je bil po Grazu. Sem pa razočarana ker nisem nobenih škornjev dobla. Porazni modeli. Morš bit al kavbojc al pa čistilec hleva ali pa go go plesalka. user posted image user posted image user posted image
Nabavla sem rjave+črne čevlje, hlače, 3 srajce, puli, perilo, kup pasov+ostalega obesi kiča,......

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.11.2008 20:07:58 >

Horny Teddy

clock-img

12.11.2008, 20:05

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A tako? user posted image user posted image

a se vidva Mlinčka tud s čim mažeta?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

12.11.2008, 20:07

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Sem pa razočarana ker nisem nobenih škornjev dobla. Porazni modeli. Morš bit al kavbojc al pa čistilec hleva ali pa go go plesalka. user posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa zanima v katero kategorijo spadam, ker sem jih tud pr joknlih kupla user posted image . Sam jaz imam problem s širino nog user posted image

clock-img

12.11.2008, 20:09

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Hja, sej človk ne ve, kako bi se izrazil? Menda ne spadava več v objemčkometer user posted image

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

12.11.2008, 20:10

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Sem pa razočarana ker nisem nobenih škornjev dobla. Porazni modeli. Morš bit al kavbojc al pa čistilec hleva ali pa go go plesalka. user posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa zanima v katero kategorijo spadam, ker sem jih tud pr joknlih kupla user posted image . Sam jaz imam problem s širino nog user posted image

ja jaz mam tud full ozko stopalo pa bolj suhcate noge in to meni vse v luft nekam štrli, niti slučajno se ne prilega nogam.
V katero kategorijo spadaš? Ja ne vem...user posted image user posted image user posted image ...mogoče pa si dobla kake full lepe, pa jih je do dans zame zmanjkalo. A sem diplomatsko izpeljala odgovor...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

12.11.2008, 20:11

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Hja, sej človk ne ve, kako bi se izrazil? Menda ne spadava več v objemčkometer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolk sem jaz hepi user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 20:13

clock-img

nokes

pencil-img

1441

joj, zarja, povej za čevlje, jaz sanjam o novih šuhah že od poletja. maš kake nove?

pa še to. a poznaš mogoče tole trgovino v grazu?  http://www.popolini.com/popolini-shops/graz.html

pija, ja go-go plesalka vendar!user posted image

mlinčkota, kaj vaju je naredlo euforična?? user posted image user posted image

nokes

clock-img

12.11.2008, 20:14

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Vidim, da so že vse MB borke povedale današnje rezultate. No da še jaz dodam. Tudi jaz imam UZ naslednjo sredo 19.11. TAkrat bo kaj več jasno.
Jih je bilo pa danes polno na Uz. SE opravičujem, ampak sem šele sedaj prišla domov, sem se zamudila pri še eni MB borki.

S* , a ti si bila pa v 40 minutah tam. No jaz sem bila kar  1 uro in pol tam od 12 do skoraj 13.30, ampak nisem nobene videla, ki bi prišibala direkt pred vrata.

Zdaj pa grem gledat za nazaj, ker ste spet tolk naklofale.

user posted image user posted image user posted image  saj nisem direkt pribežala v čakalnico cela zasopla kot da je konec sveta...

Sem imela do dveh priti tja, nekje cca 13.45 sem bila tam, počakala minutko in šla v ambulanto se zmenit, če še lahko ali ne. Potem sem počakale kakih 5 minutk in bila na Uz, ki je bil končan v dveh minutkah (če ne še prej) user posted image
Jih je še pa kar nekaj čakalo za špike, pa eni so še imeli posvete pri zdravniku. user posted image  

Me veseli, da je pri tebi tudi šlo vse ok.

LP

clock-img

12.11.2008, 20:15

clock-img

nokes

pencil-img

1441

aaaaaaaa????? PODNAPISE!!!!! vse hočmo vedet v detajle, kdaj, kje, je blo fajn, prvi znakci, testki, ....

nokes

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem