IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Sicer je pa zdajle hit - Tisoč veličastnih sonc . je ni nikjer za dobit v knjižnicah.
No, s tole sem pa jaz ene dva dneva nazaj zaključila, pa je res prav simpatična. Končno, da neki poznam.
Aj zofka, šit! Upam, da je najhujše za tabo, če te pa še kakšne temne misli napadejo, jih bomo pa sterali, tako kot tvojo

v naslednjem postopku!
Anja
Biba in zvezdica, ja upam, da nisem mutirala in da v resnici nimam pet jajčnikov. Ma zdaj ko tole neham pisat, grem za ziher pogledat na un list, če res piše 18. Zdaj, ko sem malo zadremala, se mi zdi, da se mi je malo sanjalo. Pa saj ne more bit res.
Larči lubica

Fajn da si dobre volje.
Baci jupi po pingvine. To, da te je strah, je pa po moje normalno. Mene je vedno znova vsega strah. Ampak bojo na kliniki že zrihtali. Nič bat. Slej ko prej mora neki bit. Če ne, bojo pač stimulirali.
Mater noki, prav fejst zgledam na seznamu. Daj mi čimprej še koga za soboto prilepi.
Abri kaj dobrega skuhaj, pa kljub temu, da ni zanimivo na MŠ ne špricat tako kot nekateri.

Noki, naslednjič pa našo abro na kufe povabi, da bo še ona uživala v tvoji družbi. Abra, tega ne smeš sfalit, naša noki je za crknit fejst.

Jaz se ful prerežim.
Lučka ate ni komentiral. Po moje me kar ceni, ker sem samo malo jamrala, pa mogoče misli, da ful zdržim, ker ne ve, da sem mela dva ketonala v riti.

Drugač bi po moje umrla. Kako si ti? Tale rjavina te pa prav malo heca. Pošlji sem, zdaj jo lahko v rit nabrcam.
anna1 joj, tega ti pa prav nič ne privoščim. Hudiča. Mamo pa eksperta na netu. Mlinčka je mela podobno sranje, bo sama več povedala, vem pa, da so z ICSIjem stanje precej izboljšali. Je pa čisto res, da tega prej niso mogli vedet in da ICSIja pri vrhunskih plavalčkih ne delajo, ker ni smiselen, če je vse ok. Bi lahko sfalili, keri spermij je najboljši.
Jazzy kako otroc? Kdaj maš pregled?
Pikovitka hvala, hvala. Si mi take lušte s kafetom naredila, da sem si doma takoj enga skuhala.