IZVIRNO SPOROČILO: tane
oooooooo, danes berem pa sam dobre ali pa vsaj spodbudne novičke...giottka moja, držim pesti, stiskam jih na vso moč, da tokrat uspe! torej kdaj pa test delaš? ta teden sem na dopustu tko, da ne bom ful na RR tko, da če bodo kakšne vesele novičke saj veš...sicer se pa še jutri vidimo in zvem kaj je novega
Ma, saj ni treba nič stiskat pesti. Sem ta mesec itak rekla, da smo na pauzi, da me

ne zanima in da se začnem bolj resno s tem ukvarjat naslednji mesec, ko si bom nabavila O teste, pa še ena metoda je: posušeno slino daš pod mikroskopom in oblika le te pove, koliko estorgena je pristonega. Ko ga je zelo veliko, se vidijo črte v obliki praprota in ko te izginejo in so vidni samo krogci, potem O ravno minila. Skratka, tokrat se bom zares temeljito lotila ugotavljanja, kdaj so pri meni te skrivnostni dnevi, ko lahko

pride na obisk.
Drugače pa

pričakujem z največjo ljubeznijo ta mesec in z debelim vložkom na hlačkah. Sem ugotovila, da moraš biti tudi s sovražniki prijatelj in jih moraš ljubiti. Ker je ljubezen največje orožje, pod njo se stopi vse, še trdi kamen.
Za jutri pa še ne vem, ker sem še kar sesuta od tistega groznega posega v mojih ustih + vročina me ne ne zapusti. Zato tudi verjamem, da je za

še veliko časa, ker je moje telo ta mesec res razstavljeno kot že dolgo ne. Zato tudi nobene potrebe po testiranju.
Cmokec