writing-img

RE: II pričakujemo decembra :)

clock-img

22.12.2008, 14:45

clock-img

bubika86

pencil-img

218

no potem pa le tako naprej sonček.user posted image

aja kdo pa seznamček dela za december, ga ni.user posted image

clock-img

22.12.2008, 14:48

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Jah, kaj čem govort...sm že vse povedala...:)

Nč, čakam kaj bo, zamuja 10 dni, test negativen...tko da samo čakam, kdaj pride...

Sicer razmišljam o krvnem testu, ker me joškice pa desni jajčnik bolijo ampak...ne vem...:(

clock-img

22.12.2008, 14:52

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Nč, čakam kaj bo, zamuja 10 dni, test negativen...tko da samo čakam, kdaj pride...

Sicer razmišljam o krvnem testu, ker me joškice pa desni jajčnik bolijo ampak...ne vem...:(

joj to je tako smotano ,vem k sem sama imela tako ,k je včasih nisem imela po 4mesece user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.12.2008, 14:54

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Ja, a ni to grozn...

Nč, po bom pa kr testkom verjela pa rekla, da nisem nosečka pa počakala pa prikaplja...upam, da čimprej...

Sam k vsake tok časa že res mislm, da je pršla, pa šibam na wc, pa ni nč...:(

Bo že...:)

clock-img

22.12.2008, 14:59

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Ja, a ni to grozn...

Nč, po bom pa kr testkom verjela pa rekla, da nisem nosečka pa počakala pa prikaplja...upam, da čimprej...

Sam k vsake tok časa že res mislm, da je pršla, pa šibam na wc, pa ni nč...:(

Bo že...:)

sej bo ,ko boš najmanj pričakovala ,kot je bilo pr meni tist mesec k sem najmanj mislila nam je uspelouser posted image user posted image user posted image je pa res da sem imela januarja laporo in histero skopijo in točno po pol leta zanosila ,ker nekateri pravijo da če v pol leta ni potem je možnost da ponovno zraste pregrada oz tiste male pikice ,ki preprečijo da bi spremij se vgnezdil

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.12.2008, 15:07

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Ja sej..še par mesecev bova poskušala, pol bomo pa vidl, bo treba tut na kkšn pregled it...

Ampak za ta mesec še nisem obupala:) Mogoče pa božiček hoče bit mal skrivnosten pa mi noče še izdat:)

Hihi....:)

clock-img

22.12.2008, 15:14

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

držim pesti ,da res in veselo navijam ,prav tako pa bejbi veselo pleše in navijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako dolgo že načrtujeta bejbija.Jaz sem šla na operacijo po letu in pol

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.12.2008, 15:16

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Januarja 2008 sva začela, aktivno pa pol maja 2008...tko da nekej je...:)

Bomo vidl...kaj čs prinese...

clock-img

22.12.2008, 15:18

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

ja potem je še čas ,ker pravijo ,da po 1 letu bi naj pa se že kaj naprej prestavilo.

sAMO jaz mislim ,da bo pri vama prej in bo še pred majem 2009user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.12.2008, 15:20

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Joooj, da bi blo res!!!

Kok bi bla to jest vesela...user posted image

clock-img

22.12.2008, 15:29

clock-img

dini

pencil-img

3108

Jst sm se odločla da tudi ne bom več misnla na user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

22.12.2008, 15:29

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

boš boš ,boš videla ,da bo kot sem ti rkela ko boš najmanj pričakovala,potem bo pa udarilo kot strela z jasnega.user posted image user posted image user posted image Meni še jasno ni bilo na dopustu da smo trije ko pridem domov pa naredim test iz firbca in vidim plus nisem mogla verjeti pprvič v življenju plus(no poleg tistega ki je bil v šoli pri matematiki)user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.12.2008, 15:37

clock-img

dini

pencil-img

3108

Jst grem januarja h G, a vas tudi sestre uprašajo če gre za nosečnost?

clock-img

22.12.2008, 15:38

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Dini: Mene ni še nikol vprašala...bi pa odgovorila..."Da bi šlo vsaj"user posted image

clock-img

22.12.2008, 15:39

clock-img

Anonimen

jaz grem na pregled lahk šele 2012 razen če grem samoplačniško al pa če bi bla nosečauser posted image
drgač pa hvala za čestitkeuser posted image
jaz mam pa dans tak čuden izcedek kr neki tak rjav pa pojma nimam kva dogajauser posted image

clock-img

22.12.2008, 15:41

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ma jst sm jo klicala zarad user posted image ker je ni, pa me zmer upraša če sm user posted image in če sm delala test in če je bil ---, use to me upraša, tako da mam zdej januarja pregled. In ji bom čist use povedala, še prej morm pa roman napisat user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2008, 15:48

clock-img

punčka10

pencil-img

82

Punce, vas lahko prosim za nasvet? Zadnja menstruacija 26.11. 11.11 so mi odstranili obširno endometriozo. 11.12. sem bila na pregledu pri ginekologinji in sva videli folikl tako da je bla ovilacija kar pozno. Sumim da 13.12. zaradi bolečin v jajčniku. Dons zjutrej sm nardila test, kar tako, ubistvu brez upanja da bo kaj in pokazal se je +. Samo se mi zdi, da je to še fullll prezgodej, da bi blo lahko res, ker če je bla ovulacija šele 13,potem ni mogoče, da bi bil hormon že prisotn?????Nočm se prehitro veselit, zato me zanima kaj mislite ve???Naredila sm pa CB! Še posebej mi neverjetno, ker je +zelo konkreten in tudi na testu piše, da je tak šele po nekaj dneh zaostale user posted image . Hvala za mnenje.

clock-img

22.12.2008, 15:49

clock-img

dini

pencil-img

3108

Zakaj pa šele 2012? Če nimaš user posted image te more prej uzet. Aja čestitam.user posted image user posted image

clock-img

22.12.2008, 16:00

clock-img

Anonimen

dini ne tko mi je sestra rekla,pa čeprov sm hotla it na pregled k me od poroda in sploh zdej k pride user posted image tok boli kot da mi bo spodi še ena luknja nastala da bo še iz kje mela vn pritiuser posted image v glavnem boli k hudičuser posted image

clock-img

22.12.2008, 16:02

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ma dej sploh ne vem kaj se grejo, kar šele 2012. Tudi če bi bla že na smrtni postli bi mogla čakat do 2012, kje jim je logikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2008, 16:08

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Kaj ti je že kdaj v zadnjih letih toliko zamujala? user posted image

clock-img

22.12.2008, 16:13

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Punčka, bravo. Nosečka srečka si :) user posted image  Za CB pa sem samo enkrat prebrala tule na RR, da je bil lažno pozitiven, pa še takrat se pol navpične črtice ni vidlo. Je dala pupika slico v album, pa smo lahko pogledale.
Pa saj ne veš, kdaj točno je bila O... tudi če je bila 13., daj na primer 6 dni za vgnezditev, to je potem 19.12. Danes pa je tri dni kasneje, torej dovolj, da je test pozitiven.

Srečno in mirno nosečnost ti želim. user posted image

clock-img

22.12.2008, 16:14

clock-img

little angel

pencil-img

477

IZVIRNO SPOROČILO: punčka10

Punce, vas lahko prosim za nasvet? Zadnja menstruacija 26.11. 11.11 so mi odstranili obširno endometriozo. 11.12. sem bila na pregledu pri ginekologinji in sva videli folikl tako da je bla ovilacija kar pozno. Sumim da 13.12. zaradi bolečin v jajčniku. Dons zjutrej sm nardila test, kar tako, ubistvu brez upanja da bo kaj in pokazal se je +. Samo se mi zdi, da je to še fullll prezgodej, da bi blo lahko res, ker če je bla ovulacija šele 13,potem ni mogoče, da bi bil hormon že prisotn?????Nočm se prehitro veselit, zato me zanima kaj mislite ve???Naredila sm pa CB! Še posebej mi neverjetno, ker je +zelo konkreten in tudi na testu piše, da je tak šele po nekaj dneh zaostale user posted image . Hvala za mnenje.

ce je plus je plus. sploh pa delala si cb ki je zeeelo zanesljiv tako da ti cestitam!!!!!!!!!mogoce pa bojo dvojcki pa je za to tak hitro pokazalouser posted image user posted image lepo nosecnost in uzivaj!

clock-img

22.12.2008, 16:16

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Larilu, saj ne more sestra odločat o tem, ali si upravičena do pregleda ali ne. Daj malo se zbuni, no, in pobrigaj zase!
Če imaš težave, potem so te dolžni vzet na pregled, to je tvoja pravica, ki ti pripada iz osnovnega zdravstvenega zavarovanja, ki ga vsak mesec plačuješ.

clock-img

22.12.2008, 16:16

clock-img

punčka10

pencil-img

82

Hvala. Upam, da je res res! Bi bla zlo, zlo vesela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem