writing-img

RE: Desetke007

clock-img

13.02.2009, 18:11

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Majoli   ooo, groza kaj sem zdaj to prebrala user posted image  user posted image  user posted image
Drži se punca user posted image   mislim na tebe.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

13.02.2009, 18:52

clock-img

jasna

pencil-img

1159

majoli, user posted image  mislim nate user posted image  user posted image

clock-img

13.02.2009, 19:15

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

majoli user posted image      user posted image   

Sem še nekaj napisala, pa sem zbrisala. Itak ni besed, ki bi lahko popravile. Drži se!!!

< Sporočilo je popravil Kasija -- 13.2.2009 19:25:08 >

clock-img

13.02.2009, 19:23

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

klaudia vse najboljše za tvoj rojstni dan !!!

user posted image

Jutri se torej vidimo v koloseju. Prosim pokličite, če odpade. Midva sicer prideva. Elian je tudi malo prehlajen, ampak to je itak že celo zimo.

clock-img

13.02.2009, 19:47

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Majoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tisoč objemčkov zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 19:49

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Mi pa smo pristali v bolnišniciuser posted image , mali je tako bogiii, na infuzijah, joj kaj te viroze povzročajo našim malčkomuser posted image . Začelo se je že včeraj z bruhanjem, malo driske, danes pa vročina... je vidno opešal.....samo spiuser posted image .

clock-img

13.02.2009, 19:57

clock-img

teka

pencil-img

366

majoli....user posted image ...pocartajte se....v mislih smo s tabo user posted image

kinnie...tudi vi se pocartajate, pa naj bo že konec teh bolezni...ubogi žani....user posted image

clock-img

13.02.2009, 20:00

clock-img

sanwebdra

pencil-img

1015

user posted image  majoli, brez besed sem ...  user posted image  user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

clock-img

13.02.2009, 20:02

clock-img

sanwebdra

pencil-img

1015

kinnie, pa sem že mislila, da bo končno vse v redu ... pozitivne misli iz Štajerske za Žanija in vse vasuser posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

clock-img

13.02.2009, 20:11

clock-img

mama06

pencil-img

2080

majoli tudi jaz v solzah prebiram tvoj post. Vem, kako ti je in ni ga na svetu človeka, ki te bo lahko potolažil. Čas celi rade. Pa čeprav se sliši oguljeno, je res. Najbolj pa boš na to pozabila, ko boš v naročje dobila svojo drugo štručko. V mislih in solzah sem s teboj. Drži se in pazi naseuser posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 20:12

clock-img

mama06

pencil-img

2080

*kinnie* tudi za tvojega junaka mi je tako hudo. Držim pesti, da čimprej okreva

clock-img

13.02.2009, 20:54

clock-img

micla

pencil-img

725

majoli.............žal mi je. Vem kaj prestajaš, ker sem šla 2x skozi to. Nikoli ne boš pozabla, le s časoma ne bo več tako hude bolečine, spomin pa ostane za vedno.  Meni se je drugič zgodilo isto kot tebi sedaj. Objemi svojo družinico  in bodi močna.
Pikico pa naj čuvajo angelčki. user posted image

< Sporočilo je popravil micla -- 13.2.2009 21:01:54 >

micla

clock-img

13.02.2009, 21:08

clock-img

janja

pencil-img

1559

majoli - men je tud ful hudo zate user posted image . Čas sicer celi rane, a pozabiti ne moreš nikoli. Jaz imam še vedno pred očmi sliko UZ, ko mi je G povedal, da je vsega konec (pa je tega že več kot 8 let).

bolančki - jaz se tud sprašujem, kdaj bo že konec vseh teh bolezni in težav. Naj že enkrat posije sonce!

kolosej - morda prideva tud midva z Urbanom (nisva pa še ziher!).

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

clock-img

13.02.2009, 22:17

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Kinnie    ojoj, bogi Žani user posted image
Pozdravite se čimprej tut vi. Za tamalega pa en kup  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

13.02.2009, 22:34

clock-img

Ulaa

pencil-img

504

majoli: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
s tabo...

kinnie: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega skrata!!!

clock-img

13.02.2009, 22:47

clock-img

Ulaa

pencil-img

504

srecanje: naju jutri ne bo, ker se vedno kasljamo in smrkamo. Upam da bomo naslednjic zdravi.

clock-img

13.02.2009, 22:57

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Kaj pa to ste videle? user posted image

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=39222

clock-img

13.02.2009, 23:13

clock-img

pingi

pencil-img

483

Majoli, user posted image  inuser posted image  Drugega nisem sposobna napisat.

Jutri mogoče prideva tudi midva z Jakatom.

clock-img

14.02.2009, 00:55

clock-img

valči

pencil-img

2344

majoliuser posted image user posted image ,žal mi je zate,ta tvojo izkušnjo,ki je tako kruta.Upam,da si vsaj malo opomorete ob izgubi pikeca.Iskreno sočustvujem.user posted image

Klavdija,z zamudo ti voščim vse najbolše ta tvoj rojstni dan,veliko lepega na vseh področjih zateuser posted image ,največ pa zdravja.

Pandica,kaj si ti to našla?Joj,no,bogi otrociuser posted image Kaj pa vem,kaj bi napisala,po eni strani itak fajn,da imajo zdravo,lepo pupo,po drugi pa,kako sta mladauser posted image Če pomislim,da bo moj sine čez 6 let star 12 in da bi bil ati,ma ne nouser posted image Svašta!

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

14.02.2009, 07:55

clock-img

lane31

pencil-img

1621

Majoli..........nimam besed user posted image ,naj tvojo družinico čuva vaš user posted image med zvezdicami 

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

clock-img

14.02.2009, 12:48

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Lane31   vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

clock-img

14.02.2009, 12:50

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Za vse ostale pa

user posted image

clock-img

14.02.2009, 15:09

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

lane31, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

14.02.2009, 18:22

clock-img

lane31

pencil-img

1621

Hvala vsem in lep valentinovo zaljubljen dan user posted image ..........grem pakirat........jesssssssss smučanje-končno user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

clock-img

14.02.2009, 20:32

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

lane31 vse najboljše !!!

Ljubljančanke smo se danes nekatere prijetno naklepetale po dolgem času. Lepo vas je bilo videti, malčke in malčice pa tudi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem