writing-img

RE: Deset____________ke007

clock-img

07.09.2010, 19:55

clock-img

10ka

pencil-img

554

200 stranuser posted image user posted image user posted image končno. a se zavedate, da smo rabile skoraj 2 leti? vsekakor upam, da se bomo obdržale tudi na naslednji temi...

zdaj pa na hitro še eno zgodbico - slišim, tjašo, ki se že nekaj plazi iz postelje...

... no je že zrihtana, upam, da bo zdaj tam ostala.

vsekakor, danes zjutraj se jaz oblačim in rihtam za službo, tjaša ob tem sedi na svoji kahlici in me opazuje (kot vsako jutro). ko si začnem oblačiti modrček, mi pametno reče: "jaz pa ne rabim modrčka" in nadaljuje " jaz nimam jošk, mam samo eno joško" pa ji rečem, da ima dve samo ima majhne. potem se modro zazre vase in po nekaj trenutkih tišine izjavi "ko bom zrasla bom imela VELIIIIIKE joške"user posted image user posted image user posted image user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

clock-img

07.09.2010, 21:18

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

bravo tjaša user posted image  user posted image

klaudia elian je isto velik ko lia. pa seznam je super user posted image

pa stran 200 user posted image  čestitke bomo pa talale že na drugem delu teme!

clock-img

10.09.2010, 10:39

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

evo, kako ima moj otrok "rad" spiranje nosu s fiziološko:
ga nosim (mi žal ne ostane drugega) na stol, kjer bova izpirala in on vpije "raje bi se obesil!!!"

user posted image user posted image ... sicer ni mislil tistega, na kar pomislimo mi, odrasli, ampak je hotel z rokami viset dol s podboja. je bilo pa na mestu user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

10.09.2010, 10:55

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

ja nč, mam mal cajta, Bor se igra ... odpiram 2. del user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem