IZVIRNO SPOROČILO: živa
Koliko pa stanejo plence v Lidlu? Oz. kje so najcenejše glede na količino, je katera računala?
Za 50kom je trenutna cena 6,50€. Nekaj takega. So mullerjeve cenejše, ampak nam te bolj odgovarjajo.
V službi je vredu. Zaenkrat še ni veliko dela, ker je cvetličarna odprta šele dober mesec. Bo pa kasneje toliko več.
Lia se uvaja v vrtec brez problema. Malo se stisne, potem pa jo vzgojiteljica odnese in je cel dan brez joka

. Ko jo pa pridem iskat pa kar steče k meni vsa vesela
peskovnik - mi smo kupili navadno škatlo ki je drugače za igrače (na kolescih) in notri nasuli mivko. In ima zdaj to na balkonu. Ji je ful všeč. In potem jo je včeraj sosedov mali zasul z lopatko mivke
Včeraj smo tudi po dolgem času ven privlekli tricikel. Smo takoj morali na dolg sprehod, ker je bila Lia tako navdušena
kahlica - Imamo nastavek za na WC školjko. Ve zakaj ga imamo, ampak ga zaenkrat še ne uporabljamo. Bomo enkrat poleti začeli, da bo samo v kiklci okoli letala. Včasih pa prosi, da damo nastavek in njo gor... in potem se kao napenja...
govor - raje nebi. Vse kar razumem je am-am. Drugo je pa samo čeblanje, ki ga razume samo ona
Sem pa danes ugotovila da je Lia trmica po mami. Zgleda v vrtcu vedno je sama. In zdaj tudi doma trmari, da bo jedla sama. Saj ji pustim, ampak tako poje 5x manj kot ponavadi. Če pa jaz primem vilico pa ne bo ust odprla. Da raje ne omenjam kako je tekoče stvari... VSE gre mimo njenih ust namesto vanje

ma bo že - glavno da se trudi.
Ali vaši že jejo sami z žlico?