lane 31,prav lepo te je bilo prebrat.Prav,popolnoma prav delaš,da se za otroka potegneš,kdo se pa bo,kot mama.Čeprav je malo smotano,ker je pri njej v vsrstvu,vendar moreš enkrat red naredit.Sploh,če si ti imela težave s težo.
Joj,flaška...Jaz Nini dam na 200 ml mleka tri zvrhane merilne-od otroškega mleka;merice čokoilinota.In to ni gosto,bolj tekoče,da pač luštno je.
Ne se sekirat,ampak vstrajaj pri svojem,bo že za vnukinjo se poboljšala.
Da povem štorijo,ki se nanaša na tvoje vprašanje zgoraj.:
Naša stara mama-92 let je pri sdebi v sobi vsak dan nastavljala bonbone v mini škatlico,po tri skupaj.Čez teden nista hodila vedno,čez vikend pa strogo.In to Mihael in Lara,s tem,da je Ninin tretji bonbon en dobil za bonus.No,teh cukrov sem imela vrh glave aprila,ko so še ostali začeli nosit vsega-velika noč...In Lara z 5!!!!! luknjami v zobkih,hodili več kot eno leto,nič popravljeno in Miha tudi ene 4 luknje,vendar ne tako...Midva sva en dan popenila in zahtevala,naj nehas nastavljat bonbone.Nič slišala in so vsi z nama potegnili in ji razlagali.
Maja spremenimo zobasrko,gremo vsi v Brežice k zobozdravniku,fajnem,mladem,res luksuz proti tej tukaj,ko ni znala,itd,pa z otroki ne...Vglavnem,dolga zgodba s srečnim koncem,pristali smo prio angelu v belem,jaz pravim,ker je zlat.Tako naredi nežno,danes sem bila,mi je kar lokalno dal pri plombi
Prvič v življenju.No,Lara je pri drugem njegovem obisku dobila pravo plombico.Prej pa se hodile dret dve leti za nič.Smo se z zobozdravnikom lepo pogovorili,da nič bonbonov,ker najbolj razžirajo zobke...Sadje obožujeta,peciva,keksov včasih dobita.
No in včeraj zvečer spet nastavi bonbone.Popenim in prosim,naj neha,da smo ju komaj odvadili...Pa reče,saj si rekla,da včasih lahko.Ne,ker hočeva,da imata zdrave zobke.Lara še bo mogla 4 plombe dobit in ostalih 15 čuvat.
No,naš frajer gre včeraj po tistem na stol in serže v predal,ve kam jih dam,na vrh police,zasipa v krožnik in njih nese stari mami.In ji reče:Na,stara mama,sedaj sem jaz tebi bonbone prinesel,ti imaš protezo,mi si pa moramo zobke čuvat!
Kako jo je zeznil.
V tej klobasi hočem povedat,da ne branim tu in tam kakšnega bonbona,samo vsaskodnevno pa mi je čistzo mimo.Saj vlčasih kdo prinese,a takrat dam kaka dva vsakemu,pol pa nič več.
In tako ti želiš en red.In prav je tako.Te podpiram.