IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Pri nas spet dežuje. A zdaj bodo pa taka poletja
... saj nam je prav, kaj pa nič ne pazimo na naš planet! EKO - vstaja, punce. Dajmo se čimbolj aktivirat, jaz bi rada našim otrokom zapustila vsaj tako podnebje, kot smo ga imeli v našem otroštvu ...
Hmmmm malo prepozno
Skuštrana tvoja zgodba je za dol past

ma si ti res ena opasna babnica ,res vsaka ti čast da zmoreš toliko pozitivnosti kljub temu,da vem,da ti ne more biti tako enostavno kot pišeš ,res ko te človek bere dobi občutek,da so trije otročki mala malca ....občudujem te
Kasija.........joj mi delaš lušte,mi gremo šele 13.8 ,ih ki je še to
Stanje pri nas........prehlad ,teče iz nosa zeloooooo in upamo da ne bo kaki

še zraven prišel ,tt je že povišana minimalno a vendar........drugače pa dobre volje
Babica se je odločila trdno sledit mojim načelom prehranjevanja

odkrila sem uvedla kar nekaj zamenjav ,za k babici in doma sem nakupila za posladkat 70% čokolado (jo ima rada dobi pa le ko zanjo sama prosi,kar se zgodi glih na vsake kvatre) bobi palčke( namesto smokija) ,pirin zdrob ,prosene kosmiče (janja hvala) ,agavin sirup.......trdno se drži dogovora,da ji ponudi le obroke ,zmes pa ji ne daje nič,če Aneta sama ne zaprosi,prej pa ji je nonstop samo ponujala in je bilo babici sprva zelo težko ,ker se ji je A smilila

,ker jo mala nič ni fehtala ji nič ni dala (razen rednega obroka seveda) in se je ubadala z nekimi čudnimi filingi ,zdaj pa mi je sama povedla,da je res da je ona tista ,ki je vsiljevala sladkarije,da jo Aneta zelo redko kdaj za kaj prosi ,razen pred obrokom ,ko si kar sama začne vlačit stolček in poišče slinček in bi hrana že sama mogla priti nasproti

.......tako da bravo babi

, teža nam že 3 tedne stoji in trebušček je kar splahnel .......no da ne bo zdaj to zvenelo kot da jo hočem hujšat

bog ne daj ...... dobi tudi kaj bolj nezdravega v usta ,a ne 10krat dnevno
Eto spet sem se uspela sklobacat tukaj ,če pa je tak težko z parimi stavki napisat tisto kar bi rad ........sicer pa je tukaj itak dopustniško in bo vsaj nekaj za brat
Mama06..........tako hitro ,saj ni za verjet ........no meni kar ustreza ta njena ura -med 20 in 21 ,tako smo vsaj malo zunaj skupaj , drugače se še družli nebi med tednom ( domov pridemo ob cc 16h )
Kako pa to na dopustih usklajate ,ali zaspi v vozičku,da ste dlje zunaj .......joj to mene tudi zanima kako bo A .....ne pomnim kdaj je nazadnje spala v vozeku , večeri ob morju pa so tako prijetni

ahhhhhhhhhhh komaj čakam
Lahko noč destkice
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...