Hoj!
Sem prišla na RR, da bi malo pojamrala, pa sem ugotovila, da zadnje čase ne delam sploh nič drugega!!! Katastrofa!
Bolezni: Čvergi je bolje, N. ima kar naprej vročino tja do 38, že od ponedeljka, drugače je pa živ kot
in že dolgčas mu je doma in mu gredo po glavi same neumnosti, predvsem take, ki mene spravljajo ob živce (razmetavanje igrač, stresanje makaronov, ki jih s čvergijem kuhata v svoji kuhinji, špricanje po kopalnici v premeru 2-3 metrov). Za povrh sem pa jaz včeraj obležala z 38,5 vročine. Hvala za mojo zlato mamo, ki mi itak že ves teden pazi otroke, da sem jaz pisala doktorat oz. včeraj in danes ležala v postelji. Po spletu okoliščin moj dragi, kot običajno, ob res kriznih situacijah nima časa za družino
. Včeraj je moral pol prašiča razkosat za v skrinjo, ker je kmet ravno klal, danes ima pa špil.
Ob vsem tem sem čisto obupala nad svojimi vzgojnimi metodami, ker se mi zdi, da se sploh z N. non-stop ukvarjam in mu skušam izpolniti vsako željo, on pa me provocira 100/h. Vem, da je v takem obdobju, jaz pa tudi, da ga sploh ne znam več obrnit ali ga zamotit s čim drugim, ker sem že tako utrujena in jezna, da se mi včasih zdi zamalo iskati bližnjice in bi rada, da upošteva, kar rečem. Pa (večinoma) ne gre za kake nemogoče zahteve ali kaprice, ampak za stvari, ki bi mu olajšale njegove težave. Npr. naj ne vleče smrklja nazaj, ker se mu nos čisto zabije, naj se potrudi čim večkrat dihati skozi nos, da se mu bo sčistil, naj čvergiju ne vleče igrač iz rok, ker potem ta še toliko bolj z veseljem ne da igrače in leta okrog in kriči, v nasprotnem primeru pa se itak v dveh minutah naveliča, naj ne razmetava svojih igrač, ker ne le, da se polomijo, ampak jih potem mora kar naprej z muko pospravljati (govorim o makaronih na tleh, ne kockah) ... In še milijon drugih malenkosti. Recimo to, da "ne sliši"
. Čvergi je pa itak trmast, ampak predvsem pri stvareh, pri katerih ni pardona, tako da me to ne znervira toliko - noče se sleči iz pižame ali obleči, noče si umit zob ali spirati nosu s fiziološko.
Sem že bolje, se vidi, ne, ko lepo sedim za mizo in tipkam
.
Vse najboljše, skuštrana in sanwebdra
, valči, tebe pa naj čim prej neha bolet noga
.
Aja, valči, jaz imam nenoseča skoraj toliko kg kot ti pri 5 cm manj
.
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka
on komentira takole!!! da spremembe moji postavi sploh niso problematične. problematičen je moj karakter, ki ves čas visi nad njegovo glavo!!!
10ka, mi smo kupili tako kolo čvergiju za 2. RD:
Trenutno mu je še preveliko, upam pa, da do spomladi bo, pa bom potem poročala, kako se obnese. Moji sodelavki se zelo, pa je mali star že 5 let in ga uporablja že več kot 2 leti, ampak ona ima od Kokue, ker je bil takrat po mojem edini na tržišču.
Evo, moj je vendarle prišel domov.
Lahko noč,
živa