IZVIRNO SPOROČILO: 10ka
a vi to že ful kolesa imate? jaz bi tjaši kar unega navadnega nabavila, ki ima pedala pa dva koleščka za učenje ob vsaki strani. a je še prezgodaj za to? je pa res, da ga bo še prehitro prerasla...
Hej, še od mene po doooolgem času. Mi kolo že imamo (ati se ni mogel upreti), je pa res, da smo še daleč stran od tega, da bi ga Julija sama poganjala ... sicer pa nikoli se ne ve, na njem zelo rada sedi. :)
Pingi, pikepoke za vas. Saj bo vse v redu, LJ prediatrija je zakon.
No, jaz sem tudi še danes doma, je Julija prejšnji teden staknila virusno pljučnico, takoj sva za 3 dni dobili Sumamed in pregled danes. HB je AB prijel, tako da nima te nenavadne vročine, ki je narasla v pol ure na 38,5 (ene 3x dnevno). So me pa že kicali iz službe, kdaj se vrnem ... pri nas je res vedno problem, ko te ni ... sploh, kadar gre za otroke.
Poleg tega imamo še mojo babaico v bolnici (operacija raka na črevesju, polsedica stoma), ki ima velike težave, ker je staknila še sepso (ne bi se zdaj razpisala še o bolnišničnih okužbah) in pljučnico, pa še ko smo jo prepričali, da naj nekaj poje, je začela vsak večer bruhati, tako da ji zdaj delajo dodatne preiskave in je spet samo na glukozi.
No, naslednji teden bo, upam, bolj veselo, ima moja mami Abrahama.
lepo bodite ... kolikor mi je znano, nobenih novih Štajerskih nosečk
vem pa da se dve selita v hiše, ena je prevzela super odgovorno službo ipd.
skratka busy, vidimo se edino še pri zdravniku ...
papa