najlepša hvala vsem za čestitke
skuštranka hvala ker nisi povedala, da si ogledujem nosečniške forume
2ursae - vse najboljše!!! upam, da lepo prznuješ v krogu svoje družine in prijateljev ter da boš dobila CEL KUP daril
pikijakob in kinnie
- dajte se čim prej zagrebst za službe, držim pesti, da bo ratalo (po močnosti kakšne državne, ki so trenutno verjetno najbolj kul)
vrtec- prinesli smo dudo, flaško za čaj. če hočemo, lahko dobimo vsak mesec 4 fotografije našega malčka v vrtcu, plačamo samo razvijanje. lahko prinesemo tudi fascikel, v katerega bodo vzgojiteljice spravljale fotografije naših malčkov in njihove dosežke od zdaj do šole. res je kul.
ab - pri zadnji bolezni jih tjaša ni dobila, sem jih pa zato jaz, kljub temu, da sem
. in so pomagali takoj naslednji dan, prej sem se pa matrala skoraj 1 teden. sicer sem se najprej malce sekirala zaradi novega človeka, samo sta moja osebna zdravnica in G rekla, da ni nobene panike, tko da sem se potem nehala. alina-alin - jaz sem mela to isto angino, samo tjaša ni imela škrlatinke, tako da nisem od tega dobila (na srečo). sem pa isto trpela kot ti, se mi zdi... bolečine do trenutka, ko antibiotik prime.
dormeo - tiste naprave nimam
igre z malčki - kakšne igre se ve igrate s svojimi malčki? meni se časih zdi, da sem tjaši neskončno dolgočasna, ker se ne znam pravih iger. sicer ima cel kup igrač, pa kuhat in pospravljat mi pomaga, samo pomembno se mi zdi, da vsaj kako uro na dan aktivno preživiva skupaj tudi ob igri. v glavnem postavljala stolpe, igrava klavir, pojeva pesmice (pametni pes seveda pomaga) se greva bibarije, se loviva. kako se ve igrate s svojimi malčki? a poznate še kakšno drugo igro?