24.11.2008, 09:11
2758
- You can anonymously report messages by clicking on the "Report Message" link under the the name and picture of the sender when viewing a message. Facebook will review your complaint and will act to ensure all users comply with our Terms of Use so that Facebook remains a trusted environment where people can interact safely.
- You can easily block any user on Facebook from seeing or contacting you by entering their name in the Block People section on the Privacy page.
- You can limit the people who can find you in searches, which in turn limits who can message you. You can also prevent people from messaging you from your search listing. Both options are available on the Search Privacy page.
Ljubljančanke, dajte mi priporočit enega res dobrega pediatra. Mi ni pomembno da je bucicub. Važno da ve kaj dela, pa tut če se ga otrok boji. Mi smo doma vsi zboleli. Tako da cepljenje naslednji teden odpade in sem jezna kot ris

. Da ne bo Tej prej shodu.
pa ti si res živa enciklopedija
.
, ki velja tudi za nas. Jest sem to jesen že 3tjič bolana.
, tako da lahko na hito kaj napišem.
, oba otroka sta bila čist neprespana, A je uspel zaspat šele ob 23h, ker je popoldne spal, Bor je pa po malem celo noč pokašljeval in se zbujal, zjutraj ob petih ga je pa čist zvilo in je večino časa do pol sedme prejokal, pa ne zarad kašlja ampak zato, ker se je hotel samo nosit in je, čim je pristal v posteljici, vklopil sirenico. In zjutraj ... scena: v dnevni sobi vsi 4je, A joče, ker noče v vrtec, B joče, ker joče A in ker je sam tud fertik in ker mora sedet na tleh, on bi se pa nosil
. Taka tragikomična scena je bila, za počit, en je bolj tulil od drugega, sem sam mojmu rekla, da HB, da ju danes on pelje (ima opravkle v LJ), ker imam sicer jutranje vožnje jaz čez. Sej po mojem itak zdaj spita v avtu, če pa ne, je pa moj revež
.