Hoj!
Klaudia, ker si očitno zgrešila:
IZVIRNO SPOROČILO: živa
Pa še naše nove mere (Klaudia, za seznam): 10940 g, 79 cm, obseg glave 48,5.
In danes sem zatipala 12. zob, štirko desno spodaj.
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Dobra novica - danes so pršli PEDEGGi...
Tako da jih bom imela v soboto s sabo

Ker me v soboto ni,
jasna, a bi mi ga prevzela? Glede na to, da naj bi se pa naslednji teden vendarle, upam, dobile na kuhanem vinčku

! Danes so se mi že cedile sline, ker so postavljene stojnice in ga že prodajajo

.
Klaudia, ti pa mi prosim na ZS sporoči TRR in znesek, da ti nakažem. Če je možno, po petku, ker sem v minusu in je takrat plača

.
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
živa a boste šli po nakupih za stanovanje? kdaj pa bo končano?
V bistvu mami že pol leta obljubljam, da jo bom peljala, grem pa še enkrat gledat kuhinjo z načrtom, da vidim, če bo šlo skozi (če bo kdo posodil peneze

). Končano? ahhhhh jaaaaaaaaa ... Če bi bili tlaki že suhi (morava izmeriti), potem po mojem do konca januarja, tako utopično rečeno

. Sicer konec februarja ... z rezervo.
Vanili, ti pa mi na ZS pošlji tel. št., da te potem pokličem in se zmeniva, kako spraviti to zaščito do tebe, če jo dobim.
Družinske zadeve: moj

ima neko mednarodno konferenco s hudim družabnim življenjem after hours. Včeraj je prišel domov s taksijem, ker so mu odpeljala vsa druga javna prevozna sredstva, danes bo seveda isto. Je prišel totalno dobre volje in se mi je pohvalil, da je res užival zunaj. Midva pa nisva šla ven že ohoho časa, ker je utrujen, nima časa zaradi dela, ima kako drugo obveznost ...

. Jaz pa v teh okoliščinah itak sploh ne pridem do tega, da bi sama kam šla.
Pa še to: mojemu večjemu in tudi ostalim otrokom v vrtcu kar naprej nagaja in jih drega fant z enakim imenom kot moj čvergi. In N. se doma kar naprej znaša nad čvergijem, kot to vidi v vrtcu pri tem fantu. Se mi zdi, da samo še opozarjam, naj bo do bratca nežen, naj ga poboža namesto tepe, naj ga ne drega v obraz, ne tolče po glavi, ne poriva ... Tolk sem že utrujena od tega, sploh ne vem več, kaj naj naredim ...
Lp,
živa