IZVIRNO SPOROČILO: janja
mama06 - danes si bila pa res pridna.
Pa kaj pri vas ni deževalo? Pri nas že ves dan bolj ali manj pada dež. Alergija na KM - jaz bi na tvojem mestu raje vprašala P, če lahko KM. Sicer je jogurt manjši greh. Kakšna pa je alergija - na koži? Po moje mu lahko daš kdaj pa kdaj kako žličko jogurta - vem, da je moja sestra to delala, pa je pri prvem otroku alergija hitro izzvenela, pri drugorojencu pa kar noče zginit. Dobi v trenutku tako koprivnico, da je joj. Ne vem pa kaj je z našim Urbanom. On ima pa te driska variante. Zdej smo sicer na dieti - ne uživamo KM niti laktoze ne. Sem pa najdla fine sojine jogurte (so isto kremasti in po okusu skoraj enaki navadnim)...pa svinjsko dragi. 24.1. imava posvet na Ped.kl...pol pa upam, da ga bodo tudi testirali. Prejšnji kožni testi so bili tudi negativni, ima pa v krvi povišano vrednost, ki nakazuje razvoj alergij.
Ja sem bila res pridna, deževat pa je začelo okoli dveh popoldne in še to bolj na rahlo.
Kontrolo imava komaj pri letu in pol na UKC MB - pediatrični gastro oddelek. Finta je v tem, da na koži tudi ne dobi nobene reakcija, samo bolj mehko blato, pa še to ni driska. In tako ne bom vedela ali je OK ali ni

. Oba sva imela eliminacijsko dieto še po testiranjih, kljub negativnim izvidom. No potem sem pa imela eno kontrolo krvi v bolnici in poiskala dr. za J, ki ga zdravi, ker nisva imela kao prave napotnice za odvzem krvi( ki je pa konckoncev bila prava

, ampak jaz se ne pustim odgnat žejne čez vodo

) in sem dejala, da jaz počasi tu in tam pojem kaj mlečnega in je rekel, da je OK, samo reakcije pri malem naj spremljam. In to so????? Če pa že ob testiranjih pri 5,5mesecih ni imel nobenih znakov, samo nenapredovanje na teži, testi so bili pa pozitivni. Evo, sem se razpisala. Če se ne da brat, preskočite.
janja - in kako funcioniraš sedaj, ko imaš terapijo? Sweet dreams
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
mama 06, nimam pojma. Kakšna navodila si pa dobila? Postopno uvajanje?
Saj to je ravno problem, da nimam nobenih navodil. Bom jutri verjetno klicala v bolnico!
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Eni je bila čez dan že kar ok, zvečer pa spet vročina in prej je imela 39,9. Sem jo šla skopat pa je menda malo boljše. Doma pa imamo samo Calpol, nič svečk. Je potekel datum in sem komaj danes videla. A bi svečke bolj pomagale pri zbijanju ali je sirup enako močan??? Dala sem ji še enkrat po 3 urah, ker ji je že popustilo. Pa verjetno jo bom mogla še kaj z vodo ohlajat čez noč. Bogica moja mala.
Meni so vsi P, o smo hodili in v bolnico, k P in k dežurnemu dejali, da Calpola oz svečk( oboje je enako, samo da bi naj svečka hitreje prijela, kar za našega ni držalo

) ne smemo dajati prej kot na 6ur. Vmes pa lahko, če ti P tako napiše, daš Voltaren v vmesnih časih na 8 ur.A