IZVIRNO SPOROČILO: lane31
........ketonska pomeni,da ješ zgolj beljakovine in nič oziroma zelo malo oh ,torej lahko ješ vglavnem meso -pusto seveda,tuno,beljake......pa se skoraj konča
kruto , tudi sadja ne , črtaš pač vse kar ima cuker v sebi -tudi tisti ta skriti-krompir,kruh,riž..... ma ni šans da zdržiš,če nisi ober karakter, v bistvu pa je ta dieta namenjena definiciji ,se pravi ko že shujšaš in želiš pridobiti mišiče in jih definirat
Uh, si pa dosti stvari ven izpustila, ki bi jih še lahko jedla(maščobe-nujno, skoraj vsa zelenjava!!, jajce z rumenjakom, sadje pa tudi - ni take panike, kot če bi se prekršila/nagradila s čokolado, keksi,..., oreščki-kikiriki, mandlji, orehi, lešniki,..., nekateri mlečni izdelki, pa še sem mogoče kaj pozabila). Zato pa nisi več zdržala. Saj v tistem članku, ki ga je prilepila Klaudia vse lepo piše. Pa ni tako dolg, da se ga ne bi dalo na hitro prebrat.
Sicer pa brez OH nisi cel čas diete, če mogoče katera to misli. Midva bova oba dni v vikendu jedla normalno OH - kruh, testenine, riž(no ja, vsega naenkrat ne

).. pa tudi kaka čokolada bo padla, pa mogoče pizza. Ja, pa

je danes že prinesel sestavine za tiramisu iz trgovine.
...sicer pa se jaz ne držim tako striktno. Se mi ne da. Se mi v službi preveč zalušta kapučino.
Pa še to: jaz (in dosti drugih, ki se spoznajo na zdravo prehrano) sem pa mnenja, da je nezdrava dieta ločevalna 90 dnevna dieta. Uh....me kar zaskrbi, ko vidim koliko ljudi se je poslužuje.

Sem jim ne ljubi Montignaca prebrat vsaj.
Tak....malo pavze. Sem na laptopu in me vse boli, ker sem v nekem čudnem položaju.