Ojla punce,
pri nas je spet pestro. Zgleda, da ne bo še konca pri nas s tem bruhanjem. Elena se je sicer takoj tisti dan umirila, zdej pa še 1x do 2x na dan driska. Sm pa jst s četrtka na petek ponoči mislila, da me pobere.
Ob treh sm še jst začela bruhat in isto kot Elena, ni bilo miru, dokler nisem čisto vse spucala iz sebe, da sem pol že žolč bruhala. Skratka, čisto nič nisem mogla, zjutraj sem jo šla previjat in ko sem jo dvignila, mi je kar nrdilo slabo. Sem jo samo dala dol s previjalne in bruhala. Pikica pa kot da bo vedla, da je mamica slaba, je prišla k meni in me božala in gledala, kaj pa zdej mamica počne. Pol sm se ulegla na kavč in počakala, da jo je prišel moj tata iskat, ker res nisem mogla prou nič. HB sm bla pol boljše, edino ful švoh cel dan. Edino kar sm pojedla sta dva prepečenca. Upam, da grejo ti bacili čimprej proč od nas.
Joj, to mi je pa najhujše, da si sam tako slab, da ne moreš skrbet za otroka.
Danes že perem eno tretjo rundo cunj od te viroze. Vse pobruhano in podriskano.
bolančki(vanili, živa, pandica,mama06....) za vse nas
.
Pandica....jst se tudi sprsšujem, kje so vse naše čvekice. Kaj so vse na FB utekle? Mi prou manjkajo naši večerni čveki. Mogoče pridem zvečer kej gor, če bo v naši hiši vse Ok (beri - brez bruhanja in driskanja), pa vržemo eno na jezik. Samo jst ne bom mogla s tabo nič jest, ker sm na prisiljeni dieti
- mi želodec še ne funkcioniora. Sm prejle zjutraj smao kapučin spila in dva navadna piškota in imam občutek kot da sm pol krače zmazala.
evo, zdej pa pošljem, da me ne skensla.
Aja, ljubljančanke so na srečanju, zato ni nobene.
pogrešam 2 ursae....najbrž nima niti sekunde več časa, k se mi zdi da je začela delat, pa še s pravosodnim se ukvarja, dva otroka.....jao jao, kaj še čaka mene....če sploh kdaj.
< Sporočilo je popravil micla -- 17.1.2009 12:12:53 >