mama06, a to je bil tisti, ko si imela fuuuuuuuuuuuuul slab občutek? In da ne veš, če ga boš sploh naredila? ... Japajade, čestitke.
Pandica, več kot eno leto sem bila skoraj non-stop doma, lanski/letošnji veseli december pa je bil tudi zame vesel ... Julija pa tudi ne trpi, grem vedno, ko jo že porihtam za spanje (izjemoma jo uredi ati) ali jo dava na počitnice mami in otiju. Ati je imel veselo prvo leto, moje je pa drugo.

Saj ne, ampak zdaj je res bilo pa toliko čag ... no, saj včeraj smo samo čvekale ... pri prijateljici doma, kar je zdaj v teh letih itak višek zabave!
Sva se cel dan potepali, ker sva bili sami (tako, da mi Pandica, vidiš, nič ni bilo prihranjeno, razen jutranjega rihtanja in kuhanja kave ter zajtrka, kar je opravil ati in sta me pustila dodatno uro spati

). Najprej sva šli na polaganje pasu v karateju, ker od prijateljica tamala trenira in je danes imela svoje 1. polaganje. Na kratko kavico (in vožnjo s toboganom, kjer je prvič pokazala, da zna reči tudi JA

), domov spat in na kosilo, potem pa na pokopališče, k prijateljem na kavo, k prababici, k babici in domov. Kjer ji izmerim T in je visoka, 38,7. Dala svečko, mala pa je sicer OK. Spi ...
Jaz pa se grem stiskat pred TV ...