Narascaj cestitke ob rojstvu Ajde!!!!
Je pa res orng bejba
Jst sem mela vceraj roditeljski pri Rubnu in bodo njegovo skupino cist razdrli. 5 jih gre k eni vzgojiteljici, 5 k eni drugi in 4 dobijo novo. Njihovo vzgojiteljica in pomocnica ne bosta ostali skupaj, pa tud se ne vesta kamgresta. Mogoce bosta pa Liana cuvali
Edino hudo mi je,ker je zgubil prijateljico in prijateljcka, oba gresta drugam
Odvajanjeodplenic -nobenega napredka, zjutaj inzvecer gre lulat,to je pa tud vse. Govor - vedno vec govori, ampak velik stvari se ful nerazumljivo. Ampak je pa tok lusten, ko ful zateguje besede in sprasuje zraven
Jutri gremo v Guliverlandijo, se ze prav veselim...no sej vidim, da je tud ze ura taka, da je skrajni cas, da se odpravim spat...
He, he, sem slapa zdaj k Rubnu pogledat in je lezal kontra v postelji pa cist na robu,ker si je v pojstlo nabasu celo kosaro igrac

To sem tud jst delala, pol sempa spala na 1/5 pojstle, skor dol padla, da so mele moje igrace plac in so si lahko ponoci spocile
Uzivajte v prostem dnevu, sem danes gledala posnetke, ko so prvic naso zastavo dvignili in so mi sle kar kocine pokonci...