Dober dan,
jst sem lepo pridna v službi, ta mesec sem začela z 8urnim delavnikom (joj, če se kaj ponavljam, se opravičujem, ampak ta moja nosečniška skleroza...
).
Maladva sta v vrtcu, Ruben je začel prav uživat. Sem ga danes gledala, kosmo ga oddali, pa so stali eni 4je mali in meli nek debaten krožek
>so bli ful srčki. Popoldne sta pa z Evanom združena in se skupaj igrata in ko ju pridemo iskat je pa itak samo eno norenje in lovljenje po vrtcu.
Sem bla pa včeraj kar raho užaljena, jst vsa vesela na vratih Ja lupči, pridi, Ruben laufa proti meni z razširjenimi rokicami, nasmeh od ušesa do ušesa, pol pa zavije mimo mene, pa k mojmu
Je pa spet pokasiral buško - je tolk norel za Evanom, da se je na asfaltu zložil (itak na glavo) in ima zda eno tako lepo rdečo šljivo na čelu
Je pa tale naš mali ful scartan oz. je tak crkljivec. Včeraj z Evanom gledata Tomažka in sedim pri njemu na kavču in se mi kar zguzi v naročje in nasloni name in ga moram crkljat. Pa zjutraj...bi se samo stiskal in me kar objema in se stiska in stiska in stiska...ga je kr težko oblečt, ker se noče odlept od mene
Prejšnji četrtek je bil cepljen (3 doza), je tko jokal
. Ko je bil pa Evan cepljen, je pa P skor pod kiklo zlezel, da bi videl, kaj se dogaja
. Sej jokal je bolj iz solidarnosti do Evana in pol še mal zase in pa ker smo ga tko držale. So ga pa stehtale in ima 10600g, velik je pa cc. 78 cm (sem ga merila pri tašči na stenskem metru, pa je tolk migal, da sem samo približno ocenila velikost).
Naša pupa pa že pridno brca, je včeraj ful plesala na Iglesiasa
V ponedeljek imam morfologijo, upam, da se bo spol videl
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Zanima me, ce ste tiste, katerih otroci so shodili ze pred 3,4 meseci kej ukinle vozicke? Oz kdaj to pride?
Mi smo se zadnjič po 6 mesecih spet peljali v vozičku. Je bil tolk navdušen, da je kar sam zlezel gor in potem tudi cel sprehod lepo sedel v njemu. Drugače pa šibamo peš.
Bravo Nika
Mamathea, božček Tijan

Upam, da se čimprej porihta tole...
mklks in tanayya...punci, močni in pogumni sta
Manca, vsetanartabulš
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Danes sem srečala ninocko in je moja slaba vest samo še narasla.
sej je prav, sej je prav

si se vsaj javila

Je pa Lana šibala po restavraciji gor in dol, jo je scuba komi lovila
Šibam po en čaj...me prav zebe danes, pa skoz neki kiham...