Na hitrco tole napisem, dokler bubi se spi - sva doma, ker je bolan. V sredo zjutraj sem opazila, da ima "umazan" usesek oz. da se mu je zlil gnojcek in ga je moj peljal k P in je potrdila, da ima vnet usesek. Je dobil antibiotika, ampak je bil cist OK, tko da sem mislila, da mi ne bo treba bit niti na bolniski.
Potem je pa zvecer ze zacel kuhat, ponoci je se zacel kasljat oz. lajat (kot bi imel laringitis), v nedeljo je bil pa cist bogi. Skoz je mel vrocino in je cel dan samo spal in se cartal. Tko da sva zdaj doma in se crkljava. Je pa ze mal boljs, ampak vidim, d aga se nekja muci, ker je tko mal nerazpolozen, pa kr skoz za mano hodi in joka, ce ga takoj ne pogledam.
V ponedeljek ponoci je mel se neko ful hudo seanso in je od 12:15 do neki cez 2 samo krical in se ga sploh ni dalo umirit. Posledicno je mel pa vceraj potem se hripav glas.
Upam, da bo pocasi slo na bolje, zunaj je soncek, pa morva bit noter...
Drugace pa nic novega pri nas, Ruben se zmeraj ne govori oz. tiste osnovne besede, gibalno je pa kr napreden - tece, skace, pleza...razume pa tud ful.
V ponedeljek sem mela morfologijo, je tud vse OK, samo G se je zdelo, da OTROCKU NEKJA BINGLJA MED NOGAMI, NI PA BIL 100% (sorry za crke). Jst pa vem, da je popkovina, ker mije lih prej pa kazal kje je popkovina in je rekel Med nogami je pa se...
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Za prvi maj gremo pa na Dunaj za 2 dni - a katera kaj pozna Dunaj - kje bi se splačalo prespat eno noč?
Mi3 smo septembra spali v hotelu Korotan - ni lih neka ful klasa in ne vem kolk zvezdic, ampak meni je bil vsec - 1. je bil najcenejsi, 2. govorijo slovensko, 3. je ful blizu centra - ene 15 min pes oz. 1 postaja s tramvajem. Aja, pa se grelc vode je bil not, da si si lahko kavico al pa caj skuhal
Drugace pa moj pozna vec hotelov, ker je veckrat tam, ampak je rekel, da je bil ta res se najblizje centru. Pa te, k hodjo oni, so tud malenkost ali dve drazji

Sem pa takrat razmisljala se o varianti hostla, ker majo na ta nacin, da je druzina sama v sobi. Mal poguglej, tuki je pa link do hotela korotan
http://www.mohorjeva.at/korotan_heim/.
Srecanje, ce se boste kaj zmenile, bi jst tudi prisla, mam se v skupnem sparovcku 12 EUR

Se me splaca povabit