IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Mama11 - že imate ime?
Mah, pri nas je poimenovanje komplikacija posebne sorte... nimava ravno podobnega okusa in sva že pri pupi oklevala do konca... no, potem, ko sem bila vsa izčrpana na porodni, me je obvestil, kako ji bo ime

. Tokrat bo verjetno podobno... je pa še težje, ker je spet punčka...
Gruška, čestitke bratrancu za Nano - res lepo ime, razen Drnovškove hčere še nisem slišala za nobeno.
Glede večerje name ne računat. Te dni se zvečer že ful stežka spravim zdoma. Upam pa, da se boste imele zelo lepo in da boste obesile kakšno fotko.
Mehčalec - rumeni Lenor.
Nicolina, ste že ugotovili, kaj je Tinu?

- ja, včasih jih je bilo precej več - tudi v realnem življenju. Zdaj spijem mogoče 1-2 na mesec.
Tanayya - glede na to, da si delita skrb za Taja mislim, da si upravičena do informacije, kdo je "soudeležen" pri njegovi vzgoji. Se mi zdi čisto normalno, da bi tudi tvoj bivši hotel vedeti, če bi ti imela kakšnega novega.
Nana Liza, welcome back, pa javi se kaj bolj pogosto. Pri nas imava z mojim posteljo zase, si na 140 cm niti ne predstavljam, da bi bila pupa z nama, kaj šele 2 mulčka. Ampak bom raje tiho, zarečenega kruha...
Mklks bom držala pesti, da se čim prej najde kakšna super služba tudi zate.
Pri nas vse po starem. Danes sem bolj frej, ker rabim poskrbet za kosilo le zame in pupo. Tako sem se malo vrgla na računalnik - vmes me je seveda zagrabilo gnezdenje in sem mojemu v nulo pospravila pisalno mizo (to bo nehvaležen, ko ne bo ničesar našel

), potem moram pa zalimat še eno pupino knjigico - jo je v navalu veselja malček načela... potem pa peglat in ponovno matrat se z natikanjem prevleke na lupinico (sem jo oprala in seveda tistih elastičnih zankic nikakor ne morem toliko nategnit, da bi šle nazaj na čepke... Pa če bo sreča, mi bo uspelo pospraviti še papirje. Sem končno dobila odločbo za porodniško in sem kar zadovoljna. Se mi kar izplača rojevat