IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
ni dost sam, da se ta čaj pije, pač pa je treba narediti poparek tega čajčka, dat v primerno posodo (lahk je tudi kahlica, al pa kaj podobnega) in to dat na školjko pol se pa gor vsest.
Joj, Mamathea, saj se morajo hecat. V tej vročini naj se še tako parim, saj bom potem šla rodit od vsega hudega... Če bi le to vedela prejšnjič, ko je bil november...
Manca, ti si pa ful huda šivilja. S pupo sta ful krasni. Me kar foušija daje - jaz si vzamem kak teden pavze preden grem šivat - pa še to kaj nujnega kot je gumb ali razporek ali kaj takega.
Smo dobro opravili pri pedontologu. Vse krasno, samo jeziček je še vedno kratek (oz. vezica). Je rekel, da jo bo čez pol leta spedenal z laserjem, če se ne bo uredilo samo od sebe

. Sicer je pa rekel, da naj se čim bolj ognemo bonbonom in lizikam, čokolado pa samo, če je res nuja. Po pravici povedano ji prvih dvojih še nisem dala, niti ne nameravam, kakšen čokoladni jajček je za veliko noč že zmazala, sicer so pa pri nas za posladek absolutni zmagovalec piškoti.
Aja, ponoči je bilo pa super. Spala b.p. do pol osmih in če bi ji takrat dala dudo, bi zategnila gotovo še za vsaj eno do dve urici, ampak smo tako ali tako morali k zobarju.
Z Rimom najbrž danes tudi ne bo nič, čeprav mi je ponoči otrdeval trebuh, pa malo občutka v križu je bilo kot pri menstruaciji, ampak od jutra do zdajle pa nič od nič.
Tako, javljanje za danes mimo, grem še kaj delat.