IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
DJa, moj tud pravi da bo 25.05. najino dete. Pa mi najprej ni bil všeč datum, sam zdej, ko pa nič ne izgleda, da bo kaj prej, mi je pa tud 25. kul. Sem pa mislila, da bomo imeli bikca, pa bo kar dvojček. Sploh nobenga dvojčka ne poznam. Kakšni pa so?
Tanja_ dvojčki so čudoviti otroci, samo zelo zelo veliko energije moraš imeti.
so zelo čustveni in živahni, stalno v nekem pogonu, stalno v nekem zanimanju... obrazov imajo toliko kot vsi ostali... to je odvisno od osebnosti, ki jo zgradijo.
moj Oskar je dvojček (24.5.2006) in ga ne bi zamenjala za nobenega drugega! zelo rad se smeji, pozoren je do drugih, a če se mu zgodi krivica, se prec postavi zase, rad je v družbi in zelo nerad sam in najbolj ga prizadane, če je kdo osamljen (takrat so solze v potokih,...)
zahteva ogromno pozornosti, a boš zmogla! in mogoče mu je potrebno kakšno stvar večkrat razložiti, preden jo vzame za svojo... vsekakor se je z njim treba veliko pogovarjati, mu z besedami obrazložiti zakaj to tako in ne tako... ampak to je tako ali tako treba pri vseh otrocih, ne?
in... roke, dotiki, so jim zelo pomembni.
skratka... Tanja_ tvoj otrok bo čudovit! (sicer pa to, da je dvojček po horoskopu še ne pomeni nič... pomembna je celotna postavitev planetov...)