10.06.2009, 11:04
3613
Ma ja pa mi je le ratalo pri vsej štemariji pa brušenju pa beljenju...končno konec projektov dost mam pucanja,pa še vročina prihaja...pa možek se more tud mal spočit,a ne...no načrtov je še kar nekaj ostalo v glavi...
Ja zdej za pikota je vse pripravljeno ,zdej mi je pa že tko dolgčas k nimam kej za delat...dobr da dol v firmo skočim mal na vsake tolk pošpegat pa kej ponarest na izi...
Tko da ja jz se ne dam in ne grem pred rokom rodit-oz. grem ko Karin zaključi šolo in ko damo upam da nam rata še njen rojstni dan čez-se ga jasn da ful veseli,jaz toliko manj ,ker mi ful paše ležkat na kavču in ne strežt...
Ja pišuka kaj pa nisi rekla da rabiš kej iz ikeje ,sem bla trikrat gor v zadnjem mesecu-zdej pa žal ne grem več...
Železo-jaz pijem sirup Floravital polovično dozo...se mi je vzdignu iz 110 na 133,zdej je pa rekla da ga nej ne pijem več da ga nam mela preveč-nikol ni prov...pa ful sem pese pojedla,pa mandlov-ti so tudi za kislino odlični...drugače pa ko ješ meso kombiniraj z limono-magari v solati namest kisa...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.6.2009 11:06:22 >

španka (29 let) 2.6.2009 1
0
?
. Pol pa ne verjamem da bom ravno z veseljem razkazovala svoj trebuh.
. Mam kar slabo vest, menda, da majo že nekatere avgustovke vse pripravljeno
na bajto k mi dons jogi pripeljejo, popoldne pa se eno omaro - reklamacija
): No, naša Lejla je bila ob rojstvu velika 53 cm in imela 3520 g, zdaj pa je stara že 5 mesecev in je super dojenček! Sploh nisem vedela, da obstajajo taki! No, čim manj nosečniških tegob in problemov vam želim in lep in hiter porod.
.