IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Blueeyes upam, da bo vse OK in da se še kdaj vidimo, če ne prej pa v dveh delih.
čao punce... včeri mi pol ni uspelo... sem šla samo še domov ležat... ta vročina me ubija... sem bla vsa dihidrirana, čeprov sem s sabo skoz nosila 1,5l vode

pol ma pa še ta cvetni prah matra.... zvečer sem šla pa samo še na hitro po barve za posteljico k mi jih je zmanjkalo, pa po fasungo in domov spat... sem ob 20h že spala..
ja kaj nej rečem na pregled... šok... itak... pomojm grem kr v postonjsko porodnišnico rodit... me mislm se več ukvarjat s temi primitivci
med drugim sem 3 ure zastonj čakala pred napačno ordinacijo, k bi bla lahko drgač v 10 minutah že gotova... vse samo zato k una v sprejemni ni dobr prebrala napotnice

še dobr da sem srečala pol vsaj eno našo majčico, da mi je za kratek čas delala družbo...
je bla pa cela norišnica v P... iz ponedeljka na torek se je baje rodilo 20 otrok, pa od teh 20 k so ble še z mano v čakalnici, so jih kakšnih 10 poslal na oddelek,... baje so postelje že kr na hodnikih, da je taka gužva... tko da po eni strani še dobr da me niso zadržali k na hodniku pa res ne bi ležala...
je pa eni voda odtekla takrat k smo ble v čakalnici, ena je mela na 2 minute popadke... sestre pa nič... so samo rekle vidve kr lepo sedta na stolih... jz sem samo pogledala.... ma res niso normalne..
kako ste se pa vi mele kej včeri... ste kakšno slikco naredile??? za spomin?? kdo pa je vse bil??? ste kej barve dobile???