IZVIRNO SPOROČILO: Dream
PikicaStonoga jaz še vedno likam plenice, zaradi boljšega občutka - ker so bolj mehke. Drugače pa tiste, ki jih imam za bruhece lovit, so velikosti 40x40 cm in se mi zdi še bolj pomembno, da so zlikane, ker so sicer čisto zgužvane - sušilec pač ni za plenice...
Zadnje čase pa se tako slini (oz. prav mehurčke dela in se mu fejst dopade), da bo očitno treba v pogon spravit slinčke. Se mi zdi, da potem sploh ne bo luištkan, ko bo mel te slinčke...
Jaz tudi plenice likam prav tako ta male (te ki je omenila Dream), ki so super za 1001 stvar zato, da so bolj mehke. Jaz nimam sušilca in ko se posušijo so kot šmergel papir....
No mi že uporabljamo slinčke saj čene bi bili mokri non stop.
lena35 poročaj kaj ti bo svetovala v posvetovalnici glede jokanja med hranjenjen na flaško. Naš ima občasno tudi take izpade in ga je prav muka nahraniti. Sedaj pa smo na takem stanju, da cucelj po ustih vlači, pa si flaško stavi ven in noter v usta ... vglavnem rabiva pol ure da poje obrok. Pa sem se tudi že vprašala če morda noče mojega mleka.
Danes vas bo dalo kar nekaj cepiti ... poročajte če bodo kašne reakcije. Me prav zanima ker naša zdravnica pravi, da ne bi semelo bit nič. Jaz ne verjamem. No mi bomo prvič cepljeni pri šestih mesecih in sem prav zadovoljna ...
Nosečnost: je ne pogrešam, saj sem morala
več ali manj počivati in me je bilo non stop strah da bo kaj narobe ...
Lucka1 naš ima tudi večkrat potne nogice, rokice so pa več ali manj mokre od slinjenja

. Jaz mu nogice obrišem z robčki ko ga previjem. Zakaj pa se tako potijo ... ne bi vedela. Ne meni ne možu se drugače ne potijo noge ... če bi bilo slučajno dedno