Ojla!
Joj, kolk ste spet napisale, sem vas komaj prebrala. In potem nas skrbi, da bi tule tema zamrla?
Tole za olajšavo vzdrževanega člana se res sliši komplicirano, ampak takšne imamo zakone, treba je samo gledati, da česa ne spregledaš. Kot je napisala valla., se tudi sama strinjam, da je bolje sšproti dobivati nekaj €več kot konec leta, saj prej res kreditiraš državo - in zakaj bi jo, če pa ona želi vse imeti takoj in nimamo nikjer možnosti odlogov? Sploh ne pri prispevkih...
Danes bom naročila stol za hranjenje, potem bo pa mali kar lepo šel vanj, saj mu je ležalnik že 14 dni premajhen in smo ga dali stran, sedaj pa je premahjna postala tudi ta lupinica, tako da druge izbire praktično niti nimam. Ne bi pa rada, da leži na tleh, na odejici, ko sem največ časa v kuhinji, on pa tako rad gleda kuhinjo, ki je rdeča
Škoda, ker še nimajo katalogov, da bi se lahko odločila za barvo, tako bom kar preko neta pogledala, kateri se mi zdi najbolj coolski...
Upam, da ste pikice vsi preživeli kot je treba - kot pravi oktobrčki
Meni je spet crknil adapter za prenosnika, tako da če se kak dan ne javim, sem verjetno s prazno baterijo na robu živčnega zloma!!!
No, grem zdej previt Matica, ker se je pravkar tako napenjal, da bi kakal, da se je celo zbudil.