IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
Mater sem zaspana, ta butara od moža je smrčal CELO NOČ!!! Pa ne pretiravam! Sem se konstantno zbujala na 15-20 minut dokler nisem bila toliko zmučena, da sem potem samo še v luft gledala eno uro pa pol. Ko mi končno rata zaspat se pa tamal zbudi
Danes bo v dnevni spal, pa če se na glavo postavi
Mam filing, da se boš al ti na glavo postavljala al pa obupala in šla sama spat v dnevno

Drugače pa vem, kako to izgleda, ampak js se raje sama umaknem in spim v Matičevi sobi
Gogabojan kaj so ti vsi trije fantje zboleli? Pazi, da še sama česa ne stakneš, da ne bo potem vse narobe... Glede majice sem se pa res nasmejala, veš!
Marsy če polno dojiš po mojem ni treba probavat z GH. Jaz bi ti rekla: HB, da imaš dovolj mleka. Jaz sem mu pač začela dajat, ker dosti dodajam in raje vidim, da je naravno sadje in zelenjavo kot pa AM. Počasi bomo pa tako ali tako vsi prilezli na isto, eni prej, drugi kasneje...
Pšemek raje ne govori o luncah... Dobila sem 5 enakih že v porodnišnico, potem pa še doma 2 različni, pa dva delfina, dva levčka, dve rački... Kar precej po dvoje, tako da sem po en primerek dala k mamici, kadar ga kakšno urico popazi, da se malce zamoti. Sicer pa teh lunic itak ne uporabljamo, ker spi v svoji posteljici in ima za uspavanko tisto Tomy zvezdico, ki na stropu zrcali medvedke, zvezdice in lunco, zraven pa so 3 različne uspavanke (to je bilo darilo Mercator-Pampers za rojstvo v tednu otroka).
Lucka1 menda pravijo, da če je otrok dosti na AM, da mora piti. Jaz mu običajno ponujam nesladkan otroški čaj (Hofer), sedaj, ko ima drisko pa rehidracijsko tekočino. Pije pa kakor kdaj. Včasih bi spil tudi 100 ml, če bi mu dala, drugič pa takoj pljune ven.
PikicaStonoga ti pa menda kr računaš, da le prideš na novo stran, kaj?
Janja 27 mi danes nismo imeli cepljenja in sistematskega pregleda zaradi driske, tako da sem dobila nov datum in sicer
02.03.2009. Mere pa tudi takrat javim.