afnica mala - želim vam, da kaj pogruntate s to hrano....al pa res začni uvajat....nam so mame začele dodajat jabolka in korenje že pri polnih 3 mesecih, ne? No, saj boš videla, kaj reče P, ampak vseeno, če RES premalo napreduje. sicer pa tudi jaz mislim, DA ČE JE ZADOVOLJNA IN PRIDNA, potem ji očitno tako ustreza
Za seznam - danes je bil
na pregledu (in jaz z njim seveda
), star je 4 mesece, dolg 68cm, težek pa 7100g. Cepljenje je prenesel brez težav, da le ne bi bilo kake reakcije
. Nasednji pregled in cepljenje pa ima 17.3.
Sicer pa je P rekla, da se bazeni popolnoma odsvetujejo (jaz sem hotela plavat hodit z njim), ker se menda ob tem, ko lulajo v vodom ustvari nekaj vakuma in se malo vode v mehur potegne, kar lahko vodi v okužbo mehurja in še slabše, včasih ledvic. Tako da to očitno odpade....
je še rekla, da odkar je to plavanje z dojenčki tako zelo "in", da je dosti več okužb.
Tiste, ki imate
- a je res treba kožico na lulčku že dol potegnit po kopanju?? ( in seveda nazaj dat
) Tako je danes rekla P, ponekod pa berem, da pustimo prvo leto na miru??? NIČ JASNO....
No, toliko na hitro -
je tečkast in pričakujem še dolg popoldan in noč - vsaj po prvem cepljenju je bilo tako, da mi je P rekla, da lahko da bo bolj spal, mali pa ni spal SPLOH nič tisti dan, šele ponoči.