Škiljenje naš škili samo v primeru, ko si preveč pred oči da kakšno stvar in si jo ogleduje, sicer pa ne. Tudi jaz sem nekje zasledila, da n aj bi se to uredilo do 9. meseca.
*talcy*sej men je blo blo bolj smešno to, kako si dobro napisala (kot je omenila že gogabojan). Za trajno pa kr! Js sem se prvič po ne vem kolkih letih spredaj postrigla, prej sem mela skoz enako dolge. Pa nisem doma nič povedala. Malo mi je presedalo, da sem kar naprej spenjala te lase in sem bila kot en papagaj. Mah, vsakič, ko sem se sklonila, sem Matica požgečkala po obrazu, ali pa sem imela cele zavese pred obrazom. Zaenkrat se dobro počutim, ne vem pa, kako bo potem, ko mi malo zrastejo.
Jolly123 - gogabojan ne vem, kolk je pametno sladkat mleko, ker ima Taj drisko. Za sladkor je namreč značilno, da odpira, kar lahko drisko samo še podaljša. Jaz osebno mu iz tega razloga mleka ne bi ravno sladkala. Sicer pa je AM mleko tako ali tako že samo po sebi sladko, če je katera poskusila...
Gogabojan tebe pa res očitno daje "pomlaj"
No, pa saj je prav, edino svojega dragega bi mogla še malo zdresirat, da bi bila na prvem mestu ti, ne pa računalnik...
Kapljice AD3 Trenutno mu jih ne dajem, ker ga že itak full napenja, prej pa je imel drisko in bi bilo samo še slabše. Sicer se dajejo do 1. leta starosti, potem ne več. Na splošno pa se meni na vse prebrano zdri, da to sploh ne bi bilo potrebno... Ampak moje mnenje je že druga zgodba o tej zadevi...