Hej hej ...
ura šele šest, meni pa kr očke skupaj vleče, bom mogla mal ajat zdele ...sem pokonci od šestih zjutraj ...
Danes sem imela kr nekaj opravkov, sem morala na CSD še uredit zadevo za dopust za nego in varstvo otorka. Z možem sva se končno dogovorila, kako in kaj glede koriščenja in to tud v službah uredila. Jaz bom namreč dopust za nego in varstvo zaključila kones julija, mož ga bo pa koristil avgusta in septembra. To pa zato, ker sem jaz učiteljica in bom avgusta koristila svoj dopust, ker ga nimam namena nobenemu podarit (med letom ga ne smem koristit, ker sem učitlca), septembra se bom pa mesec dni prej vrnila na delo, pa bo možek doma s hčerkico. Avgusta (tam nekje do 20. 8) bomo torej doma vsi trije, luštno ne ;)
Zdaj sme pa že na Štajerskem pri svojih, ker je možek za vikend službeno v Bologni ...
Kako ste kaj dekleta, kako ste preživele petek?
Ker je skoz po malem deževalo oz. pršilo, sem se odločila, da grem danes z malo ven v kengurujčku (slinga si še nisem zašila, ker še nimam blaga) ...Zunaj sva bli dobro uro in ni slabo, samo ne za tale letni čas ...ko sva prišli domov, je imela moja pikica čist mrzle nogice ...ja sej logično v vozičku je čisz zadekana in pokrita in skrita, tukaj pa nogice binglajo, pa če je pe tako dobro oblečena ...tako da naslednjioč v kengurujčku ali slingu za krajši čas ...upamo pa na lepo vreme in voziček! :)
NIč, zdej pa grem mal ajat, čeprav dvomim da bo kaj od počitka, glede na to, da nečak in nečakinja gledata TV ...