O pozdravček po dolgeeem času..Nekako ne znese...Mi zmanjkuje ačsa: sem se začela nekako pripravljat z izpite...Mož je v službi do pol štirih popoldan, potem pa se jaz švignem za kakšno urco, dve učit, če mi rata...Tako, da nimam časa klepetat z vami
...
Sem pa bila v soboto zelo presenečena, ko sem ugotovila da sem ŽE dobila menstruacijo...
bi si človek mislil, da bo več časa mir, ampak kaj hočemo, tako pač je, telo že samo ve kako in kaj je...Sva se z možem hecala, da zdaj lahko že drugega dojenčka narediva
...Ampak mislim, da bomo še malce počakali...
No in kaj je hecno: naš miško je bi prejšnji torek cepljen in jaz sem mislila, da je siten in tak zarad cepljenja, pol pa sem v soboto dobila
in sklepam da je sitnoba bolj zarad tega...Upam, da se bo navadil in ne bo vedno problem...Ker se ful pusti "razvajat"...Cel čas hoče bit po rokah, pa se ujčkat, pa ful zmeri se hoče pogovarjat in igrat z nekom, tako da me kar izčrpuje...Hvala bodu, da je bil ta teden malo lepega vremena, da sva bla z vozičkom zuni, tam pa spi tud po 3 ure...Doma pa pol urce in to je to!!!
Ga moram pa izredno pohvaliti, da mi ponoči spi: zaspi tam nekje ob 19,20h odvisno kako jé, spi pa do 5-6h MOgoče se ponoči enkrat dvakrat zbudi, pa dobi dudo in to je to...Res priden pobič...
Zdaj pa šibam, ker se odpravljamo na žur, ker je soseda rodila...Ima punčko!!! Pa bo imel naš fantina babjo družbo v ulici
Lepo se imejte, mogoče se kaj oglasim, če bom dobila kaj časa...