-
Laknerš full hvala tudi zame je to bilo koristno. Pa ti si super!
Mandek - biti na svojem je kot bi se na novo rodil.
timnala - no po tvojem prispevku sem pa še bolj v skrbeh. Mislim tole...
Jolly123 - naš tudi prav fino prdi, še posebej med tem ko je. Prav jak. Sem pa poskusila držanje v lunici po tem ko pojeva in je bila full razlika. Nič ni polival in še kakal je po hranjenju.
PikicaStonoga - jaz bom otroške doklade tudi dobila za nazaj, ker sem šele 2 meseca po rojstvu dala vlogo. Zato. Drugače pa mislim, da prihajajo za tekoči mesec.
Kolk dober da delate hiško, je res tolk boljš za otroka.
evelin - babi in dedi sta tudi našemu malčku odprla račun, tako da bo nekej. Drugače pa imava vsak svoj varčevalni račun + zavarovanje (zelo podobno kot Pšemek).
afnica mala - tile naši veliki otroci. Moj se tudi komaj sam zbudi. Vedno moram preverit ali je res vstal.
sončnica 24 - hvala za link
Dream - za enkrat jim je tako ali tako zanimivo samo to, da je čim bolj pisano in da cingla. Jih bomo kasneje naučili kakšne so prave barve. Žalostno je samo, da bo živali spoznal v živalskem vrtu. In ja Arlan je prvič ko smo potegnili ježka imel grozno velike učke, je že hotel jokat, ampak je zdej ok.
corti - danci imajo to že narejeno. Vse toplovode imajo speljane pod cestami. Kje smo še mi? Mislim, da bi se država sesula če bi kir v naprej mislu.
vianne - danes je 2 dan z Oliovit pa mi je nekam sumljiv. Kr neki joka. Ne vem če ne bom nehala za 2 dni z vsem pa bomo potem videli.