cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 4.del

clock-img

11.11.2008, 18:53

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Midva se javljama in poročama user posted image

Mere: 68,5 cm, 8760 g, OG 45 cm in nisma več po teži na zgornji črti, ampak sma malo padla pod črto, tako, da se mama ne bo več sekirala glede Vidkove teže.

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

11.11.2008, 18:56

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin@: kaj pa obe piki, kdaj sta bili čisti???

Pri cca. 2 letih in pol, slabih treh ne vem zdajle točno, velika malo prej kot mala. No, mali je potem še kdaj ušla kakica v hlače, ampak to bolj, ker jo je zvila virozna driska...

clock-img

11.11.2008, 19:18

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mere: 68,5 cm, 8760 g, OG 45 cm in nisma več po teži na zgornji črti, ampak sma malo padla pod črto, tako, da se mama ne bo več sekirala glede Vidkove teže.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

11.11.2008, 19:26

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

A imamo danes 1.11user posted image

clock-img

11.11.2008, 19:34

clock-img

aurora28

pencil-img

3322

Hijenca ne se mulit, to škoduje lepoti user posted image . No kot vidim, pa so majčike hitro pohvalile tvojega Vida. user posted image

Danes sem spet naredila kot ste mi svetovale: z Galom smo bili zunaj od 16-17.15 ure, nato je v dnevni sobi zaspal za 15 minut in ob 19. uri sem ga okopala v kadi, mu lase oprala in ob 19.20 je zaspal. user posted image A veste, da Gal, ko ga postavim v sedeči položaj že lovi ravnotežje in se ne prekucne naprej na nos. Ne zna še sedeti vzravnano, ampak se trudi in napreduje user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

clock-img

11.11.2008, 19:38

clock-img

Svojeglava

pencil-img

216

No pol je pa zmenen, jutri ob 10:00 Qulandia!

Soncnica Sandra:če imata že ob 8:15 pregled, lahko prideta vmes še k meni, če se nimata kam dat do 10:00 - pri meni lahko v miru previješ, nahraniš, dobiš jabolčno pito, ki sem jo ravnokar spekla...

Ti pošljem moj gsm na ZS, pa me pokliči, če hočeš, ko bosta fertik, pa pridita... midve taveliko itak ob 8 peljeva v vrtec, potem sva pa doma...

estrella: svaka čast, da prideš!!!
se vidimo, komaj čakam!

lpsvojeglava

clock-img

11.11.2008, 19:51

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Hijenca ne se mulit, to škoduje lepoti user posted image . No kot vidim, pa so majčike hitro pohvalile tvojega Vida. user posted image

Danes sem spet naredila kot ste mi svetovale: z Galom smo bili zunaj od 16-17.15 ure, nato je v dnevni sobi zaspal za 15 minut in ob 19. uri sem ga okopala v kadi, mu lase oprala in ob 19.20 je zaspal. user posted image A veste, da Gal, ko ga postavim v sedeči položaj že lovi ravnotežje in se ne prekucne naprej na nos. Ne zna še sedeti vzravnano, ampak se trudi in napreduje user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 19:59

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

Se ne mulim več.

Kje pa ste danes vse čvekice?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

clock-img

11.11.2008, 20:00

clock-img

aurora28

pencil-img

3322

Kaj je zdaj to, včeraj je bila tukaj taka fešta, danes pa žalost user posted image A se ne lubi nobeni čvekat.

clock-img

11.11.2008, 20:01

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Čer mačkice moje,hvala Aurora in Špelina za vajino pomoč,hvala pa tudi tebi Estrella user posted image

Barbaw kje pa lahko vidm sedeže a grem kar  na e-bay al kako,sem čist trda za te stvariuser posted image

Aurora a da mali že skor sedi ja superuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

clock-img

11.11.2008, 20:01

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Nisem blond... ampak vseen ne vem kva je to user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 20:03

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

A veste, da Gal, ko ga postavim v sedeči položaj že lovi ravnotežje in se ne prekucne naprej na nos. Ne zna še sedeti vzravnano, ampak se trudi in napreduje user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

clock-img

11.11.2008, 20:03

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Kaj je zdaj to, včeraj je bila tukaj taka fešta, danes pa žalost user posted image A se ne lubi nobeni čvekat.

Ljubica ti si imela včeraj fešto ene jo mamo pa v planu donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 20:06

clock-img

aurora28

pencil-img

3322

Gal sedi za 1 minutko brez opore, drugače pa je še vedno kot pijanček. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Ljubica ti si imela včeraj fešto ene jo mamo pa v planu donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

A misliš, da sem s fešto zaključila user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 20:06

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Katy lahko greš gledat na ebay lahko pa googlah pa pogledaš po firmah avtosedežev in si izbereš kaj bi imela ali pa greš v BC pa si izbereš kaj bi imela pa potem pomagamo poiskat najugodnejšo varianto, ki pošilja v Slovenijo. Na ebayu moraš pazit, ker ne pošiljajo vsi v Slovenijo. Ti bomo že pomagali samo fajn je, da vemo kaj bi imela.

clock-img

11.11.2008, 20:07

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 20:10

clock-img

Anonimen

Danes se pa jaz odpovedujem čvekanju, dobim masažo in direkt v spat, ker sem čisto off od tega kingurujčka.

Želim vam mirno nočuser posted image

clock-img

11.11.2008, 20:19

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Barbaw hvala ti za pomoč,jo bom izkoristlauser posted image Super da je Maja boljeuser posted image user posted image user posted image

Aurora a ga spet ni doma?Pol si do desete naša?user posted image user posted image user posted image

Edina ne ti men bučk prodajat,da te bo dragi samo zmasiral pol pa spat-a se ne boš nč zahvalila?

Kje je pa Jana dons?

clock-img

11.11.2008, 20:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** a te lahko vprašam koliko ti napumpaš v eni rundi? Če je preveč zasebno me ignoriraj.
\

Sorry ko sem in tja samo mal vskocim ampak,prej popoldan sem bila z mami pri zobarju pol pa se v shopingu ..pol pa otroke spat spravit..

Moj dragi je prvic prezivel cist sam z Omarjem par uric...in slo jima je krasno.

Sedaj pa itak sej veste jkaj delam ze cel vecer...

Svingam...user posted image user posted image user posted image

Barbaw: Ko sem imela se normalno mleka sem na vsake 3/4 ure napumpala 100ml do 150 ml...

clock-img

11.11.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

S čim namažete otroka po kopanju?

Jaz ga nic ne mazem...z nicemer.

A ni tako da mireno vstavljajo ko imas menstruacijo, al sem kej pobrkala???

clock-img

11.11.2008, 20:32

clock-img

jana81

pencil-img

7158

DOBER VEČER

no midva z Nejčkom sva se cel dan potepala od 8h zjutraj, ko smo bili na plavanju pa do 18.20 ko smo končno skupaj z atijem prišli domov...

zdej sva ga skopala, ati se je šel masirat, ob 21h grem pa še jst na mizo...

sva mela tud dons tuki enga bioenergetika (od moje mami prijatelj), ki se ukvarja s tem za dušo in nama je svetoval da naj zamenjava strani v postelji, da mora biti ženska vedno na desni strani moškega če ležita na hrbtu(ker moški ima bojda več energije), pa še svetoval nama je da naj Nejčkovo posteljo obrneva drugače in izklopiva vtičnico ob njegovi postelji,je reku da se verjetno tud zarad tega velik prebuja zadnje čase.

JA PA VSEM KI SO DANES PRAZNOVALI ŽELIM VSE NAJ NAJuser posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

11.11.2008, 20:34

clock-img

jana81

pencil-img

7158

mažem ga samo kadar ga umivam z milom-no pač z kopeljo za otroke, takrat ga namažem z oljem od bubchna, po obrazu pa vsak dan z kremo za obraz od bubchen.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

11.11.2008, 20:43

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz ga nic ne mazem...z nicemer.

A ni tako da mireno vstavljajo ko imas menstruacijo, al sem kej pobrkala???

Jaz jo tud z ničemer ne mažem.

clock-img

11.11.2008, 20:44

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Nisem blond... ampak vseen ne vem kva je to user posted image user posted image

Mrtvilo je danes, sem vprašala, če smo zamenjale datum 11.11 za 1.11

clock-img

11.11.2008, 20:45

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

DOBER VEČER

no midva z Nejčkom sva se cel dan potepala od 8h zjutraj, ko smo bili na plavanju pa do 18.20 ko smo končno skupaj z atijem prišli domov...

zdej sva ga skopala, ati se je šel masirat, ob 21h grem pa še jst na mizo...

sva mela tud dons tuki enga bioenergetika (od moje mami prijatelj), ki se ukvarja s tem za dušo in nama je svetoval da naj zamenjava strani v postelji, da mora biti ženska vedno na desni strani moškega če ležita na hrbtu(ker moški ima bojda več energije), pa še svetoval nama je da naj Nejčkovo posteljo obrneva drugače in izklopiva vtičnico ob njegovi postelji,je reku da se verjetno tud zarad tega velik prebuja zadnje čase.

JA PA VSEM KI SO DANES PRAZNOVALI ŽELIM VSE NAJ NAJuser posted image user posted image

dober je Nejc, da tako cel dan zdrži, naši se bi od nespanja zmešalouser posted image , no pa mamici tudi.

Pa kje ste vse???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem