Brez komentarja
. Sami izgovori
SS Manca je pa ornk punca. Smo tako naprej.
Oblačenje
- jaz jo mam doma oblečeno v bodi dolg rokav včasih še tanko majčko čez. žabice do pasu ali hlače pa štumfki. Za vn pa ji oblečem pod hlače žabice in dam termo štumfke gor pa jaknico s kapuco in seveda ko je tak mraz kapico. M. skodelica- jaz jo ne bi imela mi je nekako nagravžno tisto vn dajat pa prat
. Ostajam pri vložkih oz tamponih. Ziher sem pol stvari pozabila
,.................grem pod tuš. _____________________________
13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

. No, če je teb tko vredu?
Pa še fasala sem vnetje po medrolu,še nikol tko hudega pa še menstro fasala pa sem bla še bolj občutljiva in tečna.Nazadnje sem hotla k frizerki pa nisem mogla k je predčasno dons zaklučla tko da je to bla pika na i.Razkur me k ma prbije da sem itak samo doma s tamalo pa da ne ve kaj jamram da mala je itak ful pridna,ja valda za tisto uro ko jo ima lahko to reče.Jst pa takrat ko jo on merka ne grem počivat ampak hitr pospravt pa zlikat pa kopalnco drgnt namest da bi dala noge v luft.Zadnje cajte sem mal skurjena pa po moje še ta luna pa je kombinacija taprava
. Pa že stokrat sem mu rekla da si ne more privoščit zdej kokr si je prej po 3 ure igranja taroka na rač. pa ne zaleže. Enkrat se bom sam
in
.Moj pa stalno avtonet gleda in ko mi začne razlagat, kakšni so kateri avti, me kdaj že tako razkuri
.Sem mu že povedala, da sploh nočem več slišat od avtomobilov
.Je bil nazadne kar malo užaljen.Pa drugače sem ljubiteljica športnih avtomobilov, a ko je enkrat preveč, je pa preveč. Se je že navadil, da ko začnem grdo gledat, se hitro spravi kaj delat.
pa ful z zanimanjem gleda
.Beri- gleda na en uč, ampak smrčat pa ne upa
sem ti ravno hotla napisat, da ne totalno ignoriraš